Mitt 2013

Jag tänkte göra som alla andra och summera mitt 2013. Ett ganska spännande år, men även ett tufft år under ytan, men idag delar jag mest med mig av positiva erfarenheter.
Januari - Jag började året med att släppa ut min allra första musik på internet,
något som kändes både spännande och roligt.
Februari - Jag fortsatte med att släppa musik regelbundet varje månad tills slutet på året. Under februari kom jag även tvåa i bikboks outfit-tävling. Denna månad orskakade även en vinterkräksjuka en alldeles för spinkig Mathilda och sist men inte minst åkte vi och upplevde melodifestivalen som publik.
Mars - I Mars satte vi ihop ett fyr-manna-cover-band och blev bokade till en spelning i Skövde, en av de roligaste spelningarna på länge. Jag och Jesper besökte även Landskrona, då helt ovetande om att vi skulle bosätta oss här några månader senare. 
April - Jag skaffade glasögon, vi blev bjudna på ett grymt 30-årskalas som bidrog till att vi fann vår favoritrestaurang. Jag skrev även min hittills mest uppskattade låt - lämna dig.
Maj - Tog årets första dopp tidigt, färgade håret blont, gjorde en färganalys och firade min allra första bröllopsdag. En fin månad.
Juni - Köpte den bästa boken jag någonsin köpt, träffade härliga människor, firade midsommar och bodde i ett av mina absoluta favorithus.
Juli - Båtliv på havet, konserter, karneval, pool-dagar, bowlingkalas och god mat.
Augusti - Vi var på det roligaste bröllopet jag någonsin upplevt (om man inte räknar med mitt egna), jag var med och tävlade i P3 star där min egna låt spelades för första gången, vi flyttade ifrån Göteborg och mellanlandade hos svärföräldrarna i 14 dagar. 
September - Vi skrev kontrakt på en superfin lägenhet och flyttade ihop med Robin. Mamma blev sjuk och det blev ett väldigt farande på sjukhus fram och tillbaka, pappa fyllde år och det firades på spa med mina syskon, allas respektive och pappas sambo. Fick även träffa min fina koreanska Miji som besökte Sverige. 
Oktober - Mamma kom och hälsade på, vi shoppade massor och firade min födelsedag. Jag fick jobb och blev av med det lika fort. Jag ansökte om att få vara med som Lucia-kandidat och lyckades komma med i Landkronas 600-årsjubeleum-lucia-kör! Rep och fotografering påbörjades redan i Oktober.
November - Pappa hälsade på oss i Skåne, jag besökte hemtrakterna. Umgicks även en hel del med Lovisa, bakade julgodis, gick på dejt med min man och så blev det utgång med Robin och Kajsa.
December - Jag släppte min första cd-skiva, turnerade med Lucia-tejerna, firade jul med min älskling i massa olika konstellationer, shoppade massor, myste massor, bestämde mig för att börja läsa upp betyg och kom in, fick ett extrajobb som kontaktperson.
 
2013 - Jag har gjort mycket saker som jag verkligen kan blicka tillbaka på med glädje och många saker jag kan vara stolt över! Nu laddar jag för ett nytt år, då vad som helst kan hända! ♥
 

Shoppingdagen

Vi träffade Robin på jobbet innan vi shoppade loss
Jesper köpte dessa byxor och en skitsnygg skinnjacka på Zara
Fikapaus på espressohouse
Jesper och jag delade på en morotsmuffins
Jesper och hans mamma
Jag och Jespers pappa. Lägg märke till att jag har horn, haha, älskar bilden..

Jag köpte även strumpbyxor och ett linne.
Nu myser vi lite och ska snart pussla!