Våra pinsamt onyttiga dagar är nu blott ett minne.. Hoppas jag!

Det är nästan lite lyxigt att vara sjuk samtidigt som ens man. Vi kollar på film i sängen, äter i sängen, sover i sängen och spelar spel i sängen.. Man kan helt enkelt säga att vi bott i våran dubbelsäng under de senaste dagarna. Självklart är det skönt att bara ta det lugnt när man mår dåligt, men oj vad vi har vart onyttiga. Inte okej.
 
I början av året tränade jag typ varje dag.. Nu, en månad senare har vi ätit pizza 3 dagar i rad, käkat smet, druckit coca-cola och knaprat chips. Haha, jag är inte stolt över detta, men nu får vi seriöst ge oss.. Första sjuk-dagen åt vi 8 muffins till lunch.. Hjälp.
 
Vi har nu beslutat att bli lite nyttigare. Eller kanske till och med mycket nyttigare. Eftersom min kropp behöver träna, men inte riktigt klarar av det, måste jag hitta ett sätt som passar mig. Simma kanske. Men jag skulle aldrig klara att göra det ensam. Så det allra bästa kanske skulle vara om jag hittade en träningskompis som ville ta det lugnt men seriöst..
 
Idag har jag i alla fall orkat städa en aning. Jag har till och med skurat golvet för hand.
Gjorde en kreativ kvällsmat också!
 
Sill, macka, hemmagjord oboy och frukt!
Nu är myskläderna på, och en film i sängen väntar..
I morgon ska Jesper förhoppningsvis tillbaka till verkligheten!

Ett kort inlägg och en bild..

När jag vaknade i morse mådde jag bättre än igår iaf, så vi får hoppas att det håller dagen ut. Jesper är väldigt utmattad idag, så vi har inga direkta planer än att ta det lugnt och försöka få lite ordning i lägenheten.
Ha en fin dag! :)