Hej å hå, Svinto och så..

De första sakerna i lägenheten är nedplockade och det känns som att ett nytt äventyr är på väg! Visst, det är ett tag kvar tills vi förflyttar oss, men eftersom att vår lägenhet ska besiktigas inom de närmaste dagarna så är det vissa saker som är smart att plocka bort. Typ som vår inklämda diskmaskin som stod på ett ställe där den egentligen inte borde fått plats. Jag tror att vår diskmaskin är en slags övernaturlig gestalt, för tänk vilka omöjliga saker den gjort.
 
Lägenheten är i alla fall uppsagd och vi har en spekulant som vill flytta in 1:a September, dock måste han söka via boplats, så vi hoppas att han får den! Vore skönt för oss också att slippa betala onödig hyra, när ingen av oss har inkomst.
 
För er som undrar har vi planerat att hitta lägenhet i Landskrona, Jesper har nämligen stor chans till ett jobb i Skåne. Fast den huvudsakliga anledningen till att vi flyttar är för Jespers band. Dom ska satsa stort och har bättre möjligheter där nere just nu + att en viss basist gick och blev kär i en tjej som bor längst ner i vårt långa land. Och ska vi få behålla vår käre Marcus, ja då är det bara att hänga på tåget och se till att vi alla är på samma plats när det är dags att repa, planera och slå.
 
Märkligt egentligen, men jag känner mig verkligen som en del av Estrapade trots att jag inte alls är med i bandet.
 
Nu ska vi jobba vidare! Vi ska ju hinna hitta ny bostad och helst varsitt jobb på en månad. Vi har höga förväntningar, det gick ju så bra sist, ehe...

New song - With or Without you!

 
Slutligen släpps nu månadens låt!
En låt som är lite mer väl-producerad än de flesta andra i år.
Enjoy!
2013 - Artist - Blogg - Göteborg - House musik - Jesper Björklund - Mathilda Björklund - Musikblogg - New house music - Ny musik 2013 - Partylåt 2013 - Sommarplåga 2013 - Svensk Artist

Jobba jobba jobba..

Nu är sången inspelad och endast mix och master är kvar!

Jag sitter i världens längsta kö och ska säga upp lägenheten. Snart är det klart och klappat. Vi ska bli Skåningar!

Jesper har goda chanser att få ett jobb i Malmö och jag söker som vanligt i hopp om att någon vill ha mig. Ett år som arbetslös. Galet.