2 superveckor väntar!

Wow, redan mycket respons på låten, så kul att endel människor jag knappt känner delar den vidare och hjälper mig att sprida budskapet! Grymt! Tack till alla som sprider den! ♥
 
Även idag sitter jag och dricker grönt te medan jag bloggar. Jag har verkligen vänt på dygnet sedan Jesper började jobba, man vill ju vänta tills han kommer hem så att man kan pussa honom godnatt och se om dagen har vart bra innan man somnar. Innan han fick sitt jobb var det inget konstigt att lägga sig 22:00 och gå upp 7:30, men nej, nu känner jag mig som tonåring på nytt. (Kan man säga så när man är 20?)
 
Idag ska jag iväg till ett riktigt fint ställe utanför Alingsås och spendera kommande vecka där. Min mammas bästa kompis och hennes sambo ska dra iväg på solsemester i två veckor, så vårt uppdrag blir att vakta hus, sjö och framför allt hundarna. Jag är bara med första veckan, sen drar jag på karneval i Landskrona! Riktiga lyx-veckor ska det bli. Jag ska försöka komma ihåg att packa med kameran och fota massor.
 
Kan ju även passa på att rekommendera en ost så här lite spontant en söndag förmiddag. Jag äter den nämligen nu, haha. Norrglimt, SJUKT god ost om man gillar smakrika ostar, dock väldigt smulig, men ack så god.
 
Jaha, nu ska jag nog avsluta det här inlägget innan jag börjar sväva ut på allt för konstiga ämnen.
 
Puss! Ha en skön dag ♥
2013 - Alingsås - Björklund - Blogg - Fint ställe - Godaste osten - Grönt te - Karneval Landskrona - Lyx-veckor - Mathilda - Mathilda Björklund - Norrglimt - Packa med kamera - Pussa godnatt - Smakrik ost - Solsemester - Tonåring på nytt - Vända på dygnet

Ny singel - Håll ut

Äntligen släpps min senaste Svenska låt "Håll ut", hoppas den uppskattas!
Text och musik - Mathilda Björklund
Sång och instrument - Mathilda Björklund
Mixning och mastring - Jesper Björklund
Bas och stämma 1 - Ellen Johansson
Stämma 2 - Elin Agernäs
2013 - Egen musik - Håll ut - Svensk Artist - Svensk musik

En lugn stund..

Nu har jag precis pussat hejdå på min älskling som ska iväg och jobba natt. Klockan 6:00 i morgon bitti kommer han att sluta och då kommer hans storebror Robin hämta upp honom och köra raka vägen till Landskrona för att repa med bandet. Jag förstår inte riktigt hur Jesper ska orka med detta dygn, men det blir säkert bra.
 
Vi har inte gjort så mycket idag, Jespers önskemål var att bara vila ut innan detta extrema sömnlösa dygn. Jag var egentligen sugen på att springa runt i ösregnet, gå på museum eller dra och bada. Men det får bli någon annan gång, när Jesper har lite mer ork. Och lust. Och får lika konstiga intressen som mig.
 
Jag sitter och tittar ut på regnet och dricker lite grönt te, medan jag känner en stor längtan av en sysselsättning. Man undrar ju när det är dags att få svar från jobb eller praktikplats, men det känns ganska omöjligt att få jobb innan hösten. Sommarjobben är redan satta och jag tror inte att någon vill lära upp nya arbetare/praktikanter under semestertiden. Men vem vet? Man ska aldrig ge upp.
 
Om några timmar ska jag i alla fall ladda upp min nya låt, då är hälften av mitt års-projekt färdigt. Bara 6 låtar till att skriva och massa fix runt om. Det känns jätteroligt att göra cd-skivan på det här sättet.
Nu ska jag sätta mig och spela in lite nytt material i väntan på tolvslaget.
 
Här är låtens omslag..
 
Kram så länge! ♥