Bildbomb från havet..

Idag har vi hängt med kyrkans "Youth" vid havet. Grill & chill.
En fin och trevlig kväll! ♥

Good news!

Jag har en glad nyhet att berätta! Jesper ska på jobb-intervju idag. På ett jobb han inte ens sökt. Åh vad jag hoppas att det ger ett gott resultat och att han får jobbet.
Det är en sommaranställning på 7-eleven med god chans till förlängning. Hoppas.
 
Hej bloggen!
Min underbaring är iväg på en folkhögskoleavslutning och spelar gitarr just nu och som jag skrev där uppe ska han på intervju efter det. Vad härligt det är när någon hör av sig med glada nyheter!
Själv sitter jag i sängen och andas in sommarluften genom ett öppet fönster. För mig blir dagen lugn.
 
Igår kom Ellen och Elin hit och lagade mat med oss.
Efter den goda måltiden drog vi tjejer in till stan och hängde där tills kvällen kom. Det blev, shopping, mys och glass. Lite senare följde jag med dom hem och även Jesper kom dit efter en bra stund. Vi har det så himla roligt ihop. Det blev en lyckad dag.
..Och när jag kom hem till lägenheten förväntade jag mig massor med disk och tvätt över allt. Men då hade Jesper storstädat, så hela lägenheten var jättefin. Världens bästa man! ♥

Framtids-tänk. Igen.

Sitter och kollar igenom ky-utbildningar nu, under tiden lagar jag mat och Jesper tvättar. Eftersom att vi inte får jobb så kanske den enda lösningen är att utbilda oss.
 
 
Men ska man verkligen utbilda sig till något man inte vill jobba med? Det här är ju verkligen svåra beslut. Om vi ändå ska lägga ner några år på att utbilda oss, då ska ju helst utbildningen vara till nytta livet ut.
Jag vet ju vad mina drömmar är, men frågan är om det är rimligt att "drömma" när arbetslösheten är så hög. Vad tråkigt det är att leva bort hela livet på ett jobb man inte ens gillar. Fungerar livet så?
 
Vi får se vad som händer och sker. Men det håller inte att vara arbetslös och ägna sitt liv åt onödiga saker iaf. Jag längtar efter att få utvecklas och göra något meningsfullt. Jag längtar efter ett jobb.