En liten uppdatering!

Jobb, jobb, jobb - Men galet vad kul det är! Ser att jag snart tjänat in vad jag investerade, hur många gånger gör man det inom en vecka när man startat nytt? Jag är så glad och positiv till mitt liv just nu!
 
Det är mysigt att vara "hemma" och hälsa på nära och kära. Under dessa dagar har jag hunnit med att träffa på två av mina bästa vänner, mamma, pappa och Gill, mormor och morfar, annan släkt och idag och i morgon väntar fler underbara människor som betyder mycket för mig. Rena toppenveckan.
 
På lördag ska jag och pappa åka hem igen. Jag hade tänkt att avsluta veckan på min gamla skola och träffa massa andra härliga människor, men eftersom att Jesper jobbar så mycket så hade vi bara hunnit åka dit och vända, så tyvärr missar vi det lägret. Men förhoppningsvis blir det andra tillfällen!
 
Dags att fixa vidare med allt..

Kärleken är störst av allt!

Satte mig in i hur det skulle kunna vart när Lucia levde sina sista månader.. 
Och självklart skrev jag en låt om det! Här får ni en Svensk, lugn låt!
 
 

Skönhets-partyn!

En ny dag väntar och jag håller på att fokusera på mitt smink, även idag. Precis nyss fixade jag inbetalningskort som jag ska skriva ut och om en liten stund ska jag plugga på, anteckna och stryka under viktig information som jag vill ta upp på mina tjej-kvällar. Igår hade jag mina tre första partyn och det kändes bra. Jag har mycket att lära, men känner mig taggad på att utvecklas inom något som jag älskar!
En fantastisk god parfym som dagligen pryder min kropp. I feel good! ♥
Här sitter jag och jobbar!
 
Denna vecka missar jag mitt lucia-rep, eftersom att "höstlovet" spenderas hos mina närmaste hemma vid vänerns kust! Men idag lider jag av svullna halsmandlar, så det känns ganska skönt att repa när jag mår bättre. Jag försöker att sjunga igenom alla lucia-sånger minst en gång per dag, men jag vågar och kan inte sjunga ut helt när jag kompar mig själv till dessa höga toner. Nästa vecka blir det mer fokus på att utveckla min röst inför vår lilla jul-turné!
 
Jesper har åkt tillbaka till Skåne och laddar just nu inför en ny jobb-vecka, jag fick ett sms redan i morse att han saknar mig på tok för mycket, han är så söt. Vi träffades ju igår..
 
Nej, nu ska jag plugga smink!