Vilken lång dag!

Jag började dagen med att ta 40 minuters promenad till lite lugn musik, slängde bara på mig lite mjukiskläder och gick ut i sömnen (typ). Skönt sätt att vakna på faktiskt!
Efter att jag gått igenom lite ekonomi med grabbarna, kört ett varv med dammsugaren, käkat frukost och kastat ut halva garderoben på golvet (som man alltid gör när man inte vet vad man ska ha på sig) var det "äntligen" dags för en heldag fylld med jobbintervjuer och resor.
Första jobbintervjun kändes jättebra och företaget verkade verkligen intressant, andra intervjun var tyvärr hos ett oseriöst företag som jag inte kan vänta mig något riktigt jobb ifrån. Vi får se vad som händer och sker!

När jag skulle gå till intervju nummer två visade min gps mig en väg som tog 20 minuter att gå, fast jag egentligen var fem minuter ifrån, så jag fick lite extra motion, vilket inte gjorde mig någonting. Men när jag gick av tåget i Landskrona bestämde jag mig för att handla och ta bussen hem, vilket misstag.
För tredje gången tog jag fel buss(?!) och hamnade på andra sidan stan på en hållplats som hette "Skogen", det skulle inte gå någon buss tillbaka förrän en halvtimma efter, så jag trotsade klackskorna, mina trötta fötter och den tunga ica-påsen och började följa min gps ännu en gång.
Efter halva vägen var det mörkt ute och kort där efter dog min mobil/Gps. Jippie. Jag började läsa skyltarna och försökte tänka logiskt i varje korsning jag mötte, tillslut såg jag en bekant skylt som liknade en skylt på min gata. Precis när jag börjat gå mot den blir jag stannad av en man som blev social på grund av "min mysiga dialekt", det kändes väldigt olustigt att vara utan mobil i mörkret, särskilt när han frågade om jag hade pojkvän och att han ville träffa mig igen. Men några sekunder senare kände jag igen mig och kunde äntligen gå in genom min port.

Nu ligger jag i min varma säng och njuter av att slippa stå och gå. Utförde även ett rump&mag-pass efter kvällsmaten, så i morgon lär jag känna att jag lever! Godnatt! ♥
Längtar efter lite ansiktskonst..

Min senaste låt!

Save me from my life - Mathilda Björklund
 
Släpper nu låt nummer 9, en väldigt enkel, men betydelsefull låt. Hoppas ni gillar den! ♥
 
 

Par-dag!

Foten sved till och mina rosa vackra skor gav mig ännu ett skoskavssår som tack för att jag övergivit dom en månad. Mitt på gatan satte vi oss, jag och Kajsa - grabbarna som cyklade förbi påpekade för varandra att vi hade fest på gatan. Jag skulle bara ta av mig en sko, men kalla det gärna fest, det låter ju för all del lite festligare!

Vi har haft "a good time" idag - jag, jeppsson, Robin och Kajsa. Det blev skateboarding, solning och matlagning för vår del.

Nu spelar vi in sången som ska släppas idag. Min röst är helt paj och vill bara sjunga falskt och spricka, förkylningen har satt sig på helt fel ställe. Jesper hoppar till när tonerna blir kassa, men kul har vi!
Kommer att släppa en enkel ballad med endast piano och förkyld sång, men låten är fin iaf..
Grabbarna!
Snygga gänget äter mat!