Tre månader..

Kollektiv Björklund har precis mailat iväg uppsägningen av lägenhetskontraktet och nu väntar tre spännande månader då jag och min man ska lyckas med många tuffa moment. Vi ska hitta nytt boende i Göteborg, vi ska hitta var sitt jobb och vi ska lyckas vara två arbetslösa individer som kan betala räkningar, köpa mat och göra diverse saker vi lovat. Jag känner mig inte så nervös, vi har lyckats ta oss igenom liknande perioder flera gånger och klarat det. Dess utom är det sommar - vi kan ju sova utomhus tills September om det skulle behövas.
Men jag har en så stark längtan efter att få jobba, kämpa, utvecklas, leva tryggt, börja spara och göra allt det där som "alla andra" gör. Jag vet hur det är att ta sig igenom månad efter månad och sluta på noll, men nu vill jag verkligen kunna börja bygga på det där vi längtar efter. Karriär och boende.
 
Idag kommer jag att få ett samtal som antingen kommer att göra mig jätteglad eller jätteledsen, jag kommer att få ett jobb-besked från ett guld-ställe. Jag önskar så innerligt att jobbet blir mitt, men min magkänsla säger mig något helt annat. För en gångs skull hoppas jag att jag har fel.
 
Nu hoppas jag på att våra tre månader blir tre fantastiskt framgångsrika månader istället för tre gråa månader. Starting now.

Grill-chill

Grillchill hos Marcus och Rebecca
Katten upptäckte nya vyer
Grabbarna skötte grillen
Robin och Kajsa
Jag och Rebecca posar
Lyckad mat! Lite för mycket kött!
Sköningar
Barfota i min väns byxor
Jag och Kajsa (fejk-smile)
Kubb - tjejerna ägde!
Rebecca dansar moon walk under spelet (eller hur var det?!)

Vi har haft en riktigt mysig kväll med härligt folk, skratt, skrik, spänning, grillat, sol, glass och konstiga samtalsämnen!

Grillkväll på gång

Jesper och jag tog oss en promenad till coop och handlade lite grönsaker och glas till kvällens grill-knytis!
Jespers band med tillhörande brudar ska hem till basisten och hans sambo. Vi ska stå för grillspett, sallad och dessert. Tänk att det bara är april och ändå går man runt i sommarkläder och grillar!