Fortfarande sjuk

Hej bloggen!
Jag är fortfarande lika sjuk som tidigare och inatt har jag sovit galet dåligt. Jag har svettats ut massor med feber (som jag gjort alla nätter sen i tisdags) och jag förstår inte alls varför det inte ger sig på mig. Min hals är svullen och min nacke värker så att jag nästan lipar vid fel rörelser. Jag som såg fram emot att jobba bland alla prinsessor och prinsar idag! Suck!

Ja, ja. Jag sover mest på dagarna, så jag tänker att det är vist att inte blogga så mycket. Dels så orkar jag inte blogga och dels så har jag inget vettigt att skriva om, haha.

Snart hoppas jag verkligen på att komma tillbaka utvilad och jätte inspirerad till bloggen!

Vi hörs när jag är frisk - jag kanske uppdaterar med något litet ändå..

.

Ska inte nämna mer än att jag vaknade upp med en stor svett-pöl i naveln. Jag hatar att ha feber på nätterna.. Nu har jag duschat, tagit på mig Jespers tröja och ligger i sängen med en kopp te.

Sjuklingen meddelar..

Febern har stannat kvar i mig under natten och jag sov fram till klockan 11. När jag vaknade fick jag honungsvatten och honungsmacka av Jesper framför lejonkungen 2. Han la ut täcket på golvet där jag fick lägga mig och direkt efter filmen gick jag upp och somnade igen tills nu. Jag har ont precis över allt, under ögonen, i armhålorna, i halsen och i varenda liten led - vilken tur att jag är ledig i veckan!
Nu gör Jesper lite potatismos med riven morot i till mig. Tänk att man kan vara såhär trött..