2014

Att summera ett helt år är verkligen svårt. Jag har backat tillbaka och rotat runt i arkivet och det känns som att ordet "utveckling" är ett ord som passar bra in på mitt 2014.
Redan från dag 1 har jag tagit mig djupa funderare över min framtid och jag har funderat fram och tillbaka på hur jag vill att mitt liv ska se ut. Jag har provat nya lösningar och utmanat mig själv.
 
I början av året så pluggade jag men la mitt största fokus på att vila och må bra. Jag besökte en psykolog regelbundet och blev av helt med ångestattacker och en djup deprission. Träning blev också ett stort fokus som hjälpte mig att komma iform både psykiskt och fysiskt.

Nu blickar vi tillbaka på några stora händelser som jag alltid kommer att bära med mig och minnas framöver:
Ganska i början av år 2014 sökte jag och Jesper till idol. Juryn gillade mig och min röst men tyckte att jag hade valt fel låt. Jag gick inte vidare, men jag fick bra feedback och växte som person.
Jag gick även iväg på en casting (väldigt spontant) där jag fick mitt första modell-jobb. Dom stylade om mig totalt och klippte av mitt långa hår. Efter den modellshowen i Malmö ringde telefonen och jag fick komma till Köpenhamn och gå på catwalk med flera danska modeller och uppträda med min egna musik. Jag behandlades som en riktig artist och man hyrde in flygel till mig och gav mig fina presenter som tack för det jobbet jag gjorde.
Jag har blivit ansiktet utåt för Mapp och Qnuz Sweden och bär ofta deras kläder och smycken.
Lagom till sommaren blev jag anställd på en barn-butik i Göteborgs centralaste köpcenter.
Ett jobb som jag älskade men förlorar idag, då butiken läggs ner.
Jag och Jesper packade ihop våra ägodelar och flyttade ifrån Skåne och bosatte oss i en vacker etagelägenhet i Göteborg.
Men året har inte bara bestått av roliga förändringar, jag har vistats en hel del på sjukhus, opererats, vart inlagd på hjärtintensiven i fem dygn och börjat utredas för en sjukdom som ger utslag på blodprover.
Detta är fortfarande en process.
Årets resa gick till Hamburg i Tyskland där vi såg blink 182 live!
Hela resan var ett stort äventyr då bilen gick sönder och vi fastnade i Danmark på vägen hem.
 
Nu ska vi ladda upp oss inför kvällens nyårsfest!
 
GOTT NYTT ÅR
alla mina fantastiska läsare..

Shopping

Shoppingen med Andrea gick utmärkt! Hennes nyårsklänning hittades och så fort Jesper slutat mötte vi upp honom på Nordstan.
Vi bytte ut Jespers julklapp som han fick av mig - till en skjorta i en passande storlek.
Efter shoppingrunda nr 1 åkte vi till Ikea och mötte upp Ellen och Elin.
Där käkade vi mat..
..Och firade Andrea..
Vi hittade en del, bland annat ett sko-skåp och en spegel till hallen!
Kvällens nöje..