Fredagsmorgon

Godmorgon!
Jag gick upp, tog några kilometers språngtur, duschade, lagade lite mini-pancakes (på endast en banan och två ägg) och fruktsallad som jag åt till frukost och drack lite färskpressad apelsinjuice i tv-soffan - tveksamt om man kan få en skönare start på dagen.
Nu sitter jag och tittar på nyhetsmorgon med datorn i knät och väntar på min man som kommer om några timmar.
 
Jag och Jesper ska repa inför morgondagens konsert - som faktiskt redan är fullbokad! (Finns säkert några bord kvar att boka om du vill komma). Himla kul att det kommer så mycket folk till lilla Töreboda!
Jag och mitt ♥

Bye bye

Nu sitter jag på tåget mellan Jönköping och Töreboda. Utsikten från fönstret känns så himla "hemma" inte för plant, lagom mycket skog, massa mysiga bäckar, sjöar och kullar här och där.
Jag älskar naturen i mina hemtrakter! Men det har vart jättekul att se annat också..
Fotot är taget vid höga kusten i Norrland.
Mamma och jag avslutade våra sju dagar med lite fika innan vi skildes åt.

Nu väntar pappa och Gill på att få lite besök - dessa dagar bjuder på spelning, mys och middag med vänner innan jag och Jesper åker tillbaka till Skåne.

Vimmerby

Nu är jag trött och mätt på att åka bil. Mamma är inne och säljer, men denna gång valde jag att stanna i bilen och vänta där under tiden!

Ikväll åker jag hem till pappa och Gill, men hur jag tar mig dit är inte helt bestämt. Ska bli mysigt att möta upp Jesper i morgon i alla fall..