Fredagsmys

Det blev sushi till fredagsmiddag, en riktigt god sådan! Jesper har typ aldrig ätit sushi förut, men han älskade det.
Nu fredagsmyser vi med godis..

Jag vet att jag bestämde mig för att testa att vara utan mjölk, men jag kan bara inte hålla mig borta från godis denna tiden på månaden. Det är inte lätt att vara tjej!

Färdig!

Jag känner mig som världens duktigaste människa just nu och kanske en smula klantig också..
Har precis gjort TVÅ tentor, eftersom jag råkat läsa på till båda, så jag tänkte att det var lika bra att göra båda två. Har fått den ena rättad och den klarade jag galant! Så nu håller jag tummarna för tenta nummer tre.

Detta innebär att jag bara har en muntlig examination kvar (på hela naturkunskapen), det som egentligen gör mig mest nervös, eftersom att jag inte riktigt vet vad jag ska kunna på den, men det blir nog bra!
Dags att unna sig helg! ♥

Radera kost

Hej vänner! Jag har precis svalt sista tuggan av världens tråkigaste frukost.
Jag har satt ner foten när det gäller min ballong till mage och bestämt mig för att testa om jag kan ha ngn allergi eller överkänslighet. Så idag börjar jag med att radera "mjölk" från min kost. Då får man en sån här tråkig frukost, om man inte planerat lite.

Natten spenderades nämligen vaken från och till med ett fruktansvärt illamående, vilket är väldigt vanligt för min del under nätterna - så nu gör jag ngt åt det och provar mig fram!

Dags för tenta - utan tilltugg..