Tågresa mot Malmö

Köttet är marinerat inför grillmyset, vi är påklädda och sitter nu på tåget mot Malmö! Det känns som att vi kommer få en riktigt bra dag - vädret är i alla fall fint och som svensk är det det allra viktigaste..

Fotografering

Idag var jag ute och promenerade med den här sötnosen, vi tog med våra kameror och fick några fina timmar medan våra män repade.
Så himla vackra blommor!
Solen ville verkligen göra avtryck i varenda motljusbild, så tyvärr förstörde det många av bilderna.
När jag kom hem bakade jag två plåtar bröd och lite blåbär/citron-cupcakes.
 
Jesper och jag har myst framför en film med lite nybakat, men nu är vi riktigt sega. Jesper tog med fjärrkontrollen istället för mobilen när han skulle lägga sig, haha, det var ett tag sedan mobilerna var så klumpiga och fyllda med knappar. Men är man trött så är man.
 
I morgon ska vi dra in till Malmö på dubbeldejt med ett par vi inte känner. Det ska bli riktigt spännande! På kvällen ska bandet och brudarna grilla på vår bakgård. Mysig dag väntar.
 
Sov gott! ♥
 
 

Sång-inspelning

Idag sysselsätter jag mig med ritningar och onödiga listor.

Jag finner inte ord för hur galet sugen jag är på att ge mig ut i solen och springa eller dra till gymmet och träna, men får hålla ut i några dagar till. Avskyr förkyldningar, så tråkigt och onödigt. Jag fick i alla fall trotsa min hals och spela in lite sång, det gick helt okej tills jag upptäckte att det bor massor med spindlar i vårt sång-bås, haha. Det var bara att kasta av sig lurarna och bestämma sig för att jag var nöjd med min sånginsats. Både jag och Jesper är supermesiga när det kommer till kryp.
Nu sitter jag åter igen och väntar på bättre tider. Om en timma kommer Jespers band hit och jag får sällskap av Rebecca. Får se vad vi hittar på denna gång!