Uppdatering från en tröttis

Vi spenderade en lång stund på vårdcentralen i förmiddags, jag och min mamma.
Frågor skulle ställas och besvaras, prover skulle tas och en hel del information skulle lämnas/hämtas.

Det gick bra, men jag anar en seg process och en lång sjukskrivning, vilket inte är något jag ser fram emot. Men jag hoppas att jag slipper gå igenom detta förgäves den här gången, jag hoppas att jag kommer få ett svar och en bra hjälp.

Min doktor tar mig på fullt allvar (påstår han i alla fall), som passient och närstående kan man dock bli lite upprörd när dom begår slarvfel och uttrycker sig lite dåligt, men dom försöker väl bara göra sitt jobb.

Mitt hjärta slår fortfarande konstigt. Det ser tydligen ut som en 70 årig tants hjärta, haha. På ett negativt sätt. Så vi får se om det rättar till sig snart eller om jag helt enkelt får leva med det..

Jag kommer att få provsvar på tisdag och då ska vi även prata om hur vi kan gå vidare. Just nu funderas det över om jag kan ha någon reumatisk sjukdom, men än så länge är det bara spekulationer.

Hoppas ni har haft en fin fredag - vi har tittat på film och käkat Jespers köttfärssås och pasta.

Hos Ellen och Elin

Min syster och hennes flickvän är fantastiska på att laga mat (enligt mig), så när jag fick frågan om jag och Jesper ville komma och luncha på hemmagjorda köttbullar så var det ett självklart ja. 
Efter middagen kom min morbror, hans fru och min lilla kusin (på bilden) på besök till Ellen och Elin. Lilla Timothy är så himla charmig och söt och väljer musikinstrumenten före leksakerna - helt rätt.
 
Vi åt kladdkaka och varma hallon under tiden som vi pratade. Det blev en snabb-fika innan vi alla kilade vidare till annat.
 
Nu är jag och Jesper hemma igen och en lugn kväll väntar.

Utredning

Första gången som jag vaknade i morse så kändes det som att min bröstkorg brann. Det gjorde så himla ont, men samtidigt var jag så trött att jag bara kunde fokusera på att försöka sova vidare. Och det gick bra.
 
Andra gången jag vaknade så hade jag inte samma brinnande smärta, bara ont och jag vaknade av att jag drömt en mardröm.
 
Jesper gick upp och åkte iväg och besiktigade bilen, medan jag tog det lugnt och gick ner och gjorde mig en kopp te, satte mig vid datorn och tog fram min lilla kalender. En fördel med att blogga i princip varje dag är att man kan gå tillbaka i arkivet och leta fram sånt man inte minns - tillexempel när man är sjuk och behöver veta hur man mått från dag till dag.
 
Jag har gått tillbaka till 1 Augusti och bläddrat mig igenom varje litet blogginlägg under tiden som jag haft min kalender bredvid mig och så har jag skrivit upp varenda dag som jag vart lite för trött eller haft lite för ont än vad som är normalt för en tjugotvå-årig, frisk kvinna. Nu har jag en liten bunt med papper bredvid mig och när jag bläddrar igenom dom så blir jag nästan förvånad över hur sjuk jag har vart de senaste månaderna.
 
Anledningen till varför jag har samlat ihop denna information är för att jag ska till doktorn i morgon och grundligt gå igenom vad som händer och planera hur vi ska ta oss vidare med detta.
 
Jag kan bara ana vad dom första stegen kommer att vara och hur kommande tid kommer att se ut. Det som känns tuffast är att mina problem pågått såpass länge - vi är långt borta från en "förkyldnings-diagnos".
 
Nog om det för idag - Vi får veta mer i morgon..