Valborg

Vi njuter av massa mat dagen till ära!
Hoppas att ni har en toppenbra Valborg..

Denna fantastiskt vackra, sjuka värld

Det är fantastiskt vackert ute även när regnet faller, men jag var inte alls peppad på att ge mig av till träningen idag.

Igår vid samma tid skedde det nämligen en våldtäkt vid den gångvägen som jag går på när jag ska till sjukgymnasten.
Mina tankar går till den unga kvinnan som blev utsatt för något av det hemskaste som finns, jag hoppas att dom hittar mannen som gjorde detta innan något mer händer.

När man hör om sånt här så kan man inte låta bli att tänka att "det kunde vart jag eller min syster som gick där". Det känns så himla sjukt att det finns så hemska människor som ger sig på unga tjejer och ger dom en traumatisk upplevelse som alltid kommer att påverka dom. Hur kunde världen bli såhär?

Man känner sig så maktlös. Det är inte okej att man ska behöva tänka på vart man går och behöva planera sin hemresa från stan på grund av rädsla för att bli utsatt för ett brott. Bara för att man är kvinna.
Man ska inte behöva fundera på om det är säkert att gå en 15 minuters promenad, i dagsljus. Det var inte såhär världen skulle bli.

Tjejkväll

Såhär mysigt hade vi det igår - jag och tjejerna i min lifegroup!

Vi gottade oss med frukt, choklad, glass och lyxjuice medan vi lyssnade på lugn musik och samtalade om livet.
Det är alltid så skönt när man känner att man är på rätt plats och så känner jag verkligen med min life, trots att jag inte har gått dit under så lång tid.

Idag väntar träning hos sjukgymnasten och så ska kvällen planeras, det är ju bara Valborg en gång om året!