När dagen får förvandlas

Det är häftigt hur man kan vakna upp helt tom på morgonen, efter gårdagens negativa besked - välja att gå till Connect Church, trots att man egentligen inte känner en superstor lust - och när man går hem därifrån så har varenda ord och varenda sång som sjungts gått rakt in i hjärtat och förvandlat dagen. Plötsligt har man fått gråta ut och fyllas på med en övernaturlig frid istället för att plågas av en oro över hur allt ska kunna lösa sig. wow.

När Jesper kom hem från jobbet så tog vi det bara lugnt här hemma. Igår var jag på 50-årsfest, så det var verkligen skönt att vila och landa hemma. Vi kom hem sent på natten.
Fina mormor och morfar som jag spenderade fredagen och lördagen hos.
Dottern till 50-åringen, som höll ett fantastiskt fint tal under festen. Min kusin är så vacker och begåvad!
My brother from another mother som precis har börjat musikgymnasiet här i Göteborg - vi har mer kontakt än någonsin och han bringar både mig och Jesper lycka i livet.

Tåget mot lilla Töreboda

Jesper fick en hejdåpuss på stan innan jag satte mig på tåget. Idag åker jag öster ut mot mormor och morfar för att umgås lite.

När jag vaknade imorse så var jag inte alls i form. Huvudvärk, illamående och ett väldigt svullet ansikte. Två av tre symptom berodde på att gårdagen bestod av en hel del tårar.

Jag packade min väska och drog iväg till min arbetsterapeut på möte i en timma och 20 minuter imorse. Vi pratade och funderade en hel del, det känns verkligen som att vi kom bra överens, så jag hoppas på bra hjälp framöver.

Mina känslor är blandade just nu. Blandat av hopp, rädsla och en hel del frustration. Ibland får man ge upp och starta om helt enkelt.