Nyårsafton

Gott nytt år - kära läsare!

Vi firar själva i år och har myst och pysslat om Vila hela kvällen. Jesper och jag åt tapas ihop och nu sitter vi och dricker bubbel, äter jordgubbar, choklad och stjärnchips.
Vi har spelat spel och gjort ett försök med att spela gitarr, men vila blev jätterädd för gitarren. Så nu ligger den på golvet, så att Vila får nosa lite på den.

2016 - here we come!

År 2015

Om 12 timmar skålar vi in det nya året, här kommer en liten tillbakablick på år 2015!

Januari:
Årets första timmar spenderades på Connect Church nyårsfest med nära och kära.
Sen kickade jag igång året med att dubbla mitt läsarrekord här på bloggen, då jag skrev öppet om att ha en sjukdom som inte syns, många hörde av sig och kände igen sig i det jag skrev - det bästa av allt är när människor skriver att mina ord hjälper dom vidare i livet.
Jag jobbade även en hel del som modell för märkena Mapp och Qnuz och blev fotograferad i deras produkter.
Månadens höjdpunkt var när mina svärföräldrar bjöd oss på "Kristina från Duvermåla" - En så fantastisk upplevelse som jag blir exalterad över att tänka på. Det var bara Så. Himla. Bra!
 
Februari:
Under sista delen av Januari och första delen av Februari låg jag väldigt sjuk i feber och missade min inplanerade, betalda Stockholmsresa som jag sett fram emot. Det blev lite akutmottagning och sjukhus istället.
Jag åkte med mamma och sålde i Skåne när jag blivit bättre och fortsatte fotas för Mapp och Qnuz.
Den här månaden köpte jag mig min fina vårkappa som jag drömt om.
 
Mars:
Jag fortsatte att följa med mamma på små resor, hälsade på mormor och morfar, åt lyxiga våfflor, åkte på överraskningskalas för Anders (i Skåne) och gick på ett fint bröllop.
 
April:
Den känns verkligen som att livet kommer igång mer när våren kommer. Man gör mer saker!
Jag började månaden med feber igen, men kompenserade upp all sjukdom med många roliga och minnesvärda små resor. Jag fick hem min nya iphone 6+, bjöd hem familjen på påskmat och åkte på en utflykt till en Ö.
Jag och mamma tog en roadtrip till Stockholm där vi bodde på ett slott och hade så roligt och mysigt. Jag och mamma åkte även på spa under en eftermiddag och njöt av vårsolen från poolen.
Karin och Marcus spenderade en helg med oss där vi bowlade och hängde. Hadia tog med mig till en tapasrestuarang där jag faktiskt åt tapas för första gången i mitt liv - självklart älskade jag det!
Vi firade Valborg med mamma och Christer.
 
Maj:
Jag var på bloggevent på lush, hängde med Linnéa en hel del, fick besöka av Sanna, åkte till landet och gick på mop-konsert med Gustav och cyklade 7 mil med brorsan och några till.
Vi firade morsdag och bjöd både min och Jespers mamma på middag. Vi firade vår tredje bröllopsdag!
 
Juni:
Grillfest på berget med Ellen, Elin, mamma och Simon. Pride med Ellen och Elin. Krick-läger. Vi startade upp trendbyme.se. Firade midsommar med Marcus och hans halvsyskon. Åkte till Nossebro och spenderade några härliga dagar där med bl.a Matilda och Adam.
 
Juli:
Började månaden med mera sommar i Nossebro, åkte vidare till pappa på festival, båt och sommarhäng. Fotades en hel del till Trendbyme, Sophie kom och hälsade på. Ellen, Elin och jag spelade spel med mormor och morfar - skrattar fortfarande! Vi åkte på semester till London!
 
Augusti:
Ellen och Elin gifte sig, Jesper hade spelning i Tyskland, vi badade en hel del i Bergsjön, åkte på kalas och Jesper fick reda på att han förlorat sitt jobb. Vi åkte på församlingshelg med Connect Church! Jag började att blogga mer och mer sällan då jag 
 
September:
Jag började en bibelskola, som jag fick sluta lika fort då jag var sjuk för mycket. Började gå hos en arbetsterapeut som hjälper mig att få klarhet i vad jag klarar av och inte klarar av. Jesper dansade på Post med Connects dansteam.
 
Oktober:
Jag fyllde år, fick min sjukdomsdiagnos färdig, köpte ett sminkbord, firade tre födelsedagar med pappa och Gill, Ellen och Elin, spelade i Torslanda och kikade på några hus med mamma och Christer.
 
November:
Månadens höjdpunkt var helgen i Landskrona. Vi gick på julmarknad och firade thanksgiving - så mysig helg!
 
December:
Jag gjorde 24 filmer till trendbyme's julkalender som publicerades varje dag, Jesper och jag var med i Connect Church julkonsert, vi hämtade gran, jag tog en utflykt till mormor och morfar och även pappa och Gill.
Vi Björklundare firade mini-jul i Landskrona. Julafton spenderades hos mamma, Christer och Simon - och den 27 December fick vi hem vår älskade lilla Vila!

Eftermiddagsgäster

Jesper och jag har haft en dag med perfekt nivå på sysslorna!
Vi tog ut den barrande julgranen som Vila gillade lite för mycket, dammsög nedervåningen med vår nya dammsugare och tog emot finfrämmat av de två glada husägarna på bilden ovan. (Bilden är tagen för några veckor sedan).

Mamma och Christer verkade gilla Vila en hel del, man kan nog inte göra annat!  Vi fick en mysig eftermiddag/kväll ihop och lilltjejen var väldigt nöjd med underhållningen från gästerna.

Jesper jobbar natt och vi tjejer sover på nedervåningen för omväxlings skull. Resten av året tillbringas med min man som är ledig i några dagar! Det ska bli skönt med kvalitetstid..