Mapp

Drömkläderna! Bekvämare än en mjukisdress och supersnygga - märket heter Mapp - alla borde äga dessa kläder..

I shoppingbagen

Nu ligger jag på soffan, helt slut efter detta städande! Jag har skrubbat badrumsväggar, dammtorkat, dammsugit och plockat iordning en hel del. Resten av dagen lär bli lugn..

Jag måste rekommendera det grytsättet som är på bilden ovan. Det kostar bara 499 kr för tre grytor och en stekpanna och man har 15 års garanti på grytorna och 5 åts garanti på stekpannan. Så sjukt bra pris! Man måste ju bara älska Ikea!

Storstädning

En kopp vaniljte avnjuts nu vid mitt tomma bord i min lilla städpaus!
Jag bestämde mig för att låta Ikeapåsen med nyinköpta varor stå kvar i hallen tills lägenheten är städad och fin. Det får bli min lilla belöning att packa upp varorna och ställa dom i mina nyrensade köksskåp.

Det märks ganska tydligt vilka skåp och lådor som vi har tänkt till kring när vi flyttade in i Augusti. De skåpen som vi inte blev helt nöjda med har alltid lyckats bli stökiga på nolltid. Typ skåpet med matlådor, suck. Så nu har jag sett till att planera om lite i köket, i hopp om att det ska bli lite lättare att hålla ordning!

Nu ska jag dammsuga, skura och dekorera köksbordet innan jag går vidare och tar tag i badrummet som ska få ett nytt duschdraperi..