Feber - igen..

Jag vaknade upp i natt med 38,5 grader feber. Det var inte så oväntat att jag skulle få feber, jag brukar nämligen höra massa vindar i öronen innan - som en liten förvarning antar jag. Ni vet, såna där vindar man hör när man gäspar.

Igår kväll kom Simon (min extrabror) hit på taco-mys. Han har spenderat natten i våran gästsäng och nu sitter Jesper och Simon i studion och producerar housemusik inför Simons intagningsprov till rytmus.
Sounds great!

Min dag spenderas i sängen, men alvedonen gör faktiskt underverk..

Positiva besked och en klen Mathilda

Det är så skönt när det finns många saker samtidigt att glädja sig åt i livet. Jespers jobb ringde i förrgår och gav det positiva beskedet att han får förlängt kontrakt till och med sista april. Troligtvis kommer kontraktet att förlängas på nytt där efter, med tanke på det stora behovet som alltid kommer under sommarmånaderna. Vi är så glada för detta och känner oss trygga med detta besked. Nu vet vi att vi kommer att klara oss och jag kan känna mig fri att varva ner tills min kropp är på banan igen.

Idag är dock ingen bra dag när det kommer till min kropp. Varenda rörelse gör ont och varenda andetag känns tungt. Suck. Kvällens fredagsplaner blir inställda och nu ligger jag här och hoppas till tusen att jag i alla fall blir bättre tills Stockholmsresan nästa vecka. Det suger att ha en sjuk kropp.

Dagens stora utmaningar är förhoppningsvis gjorda. 1 - när jag skulle få ut juicen ur kylskåpet, kyla + ett tungt juicepaket är inte det goaste när man har ledvärk, men det var lätt värt den goda svalkande juicen.
2 - promenera till min syster med nycklar. Jag undrar hur många jag skrämde, haha, jag är nämligen både blek och klen idag. Brevbäraren blev iaf rädd. Men det var värt även den mödan, titta vilken vacker utsikt jag har idag!
Nu blir det åter igen vila..