Julkalender på gång

Dagens frukost och middag. Haha, min middag ser verkligen supertråkig ut, men jag har verkligen inga bilder att lägga upp. Jag gjorde en tonfiskröra till middag, så sjukt gott ändå!
Jag har suttit hemma i mjukiskläder hela dagen och redigerat film och även kollat på en film som ett litet avbrott. Jag sitter och pysslar ihop en julkalender till Trendbyme, som ska innehålla lite smått och gott.
Här får ni en liten sneekpeek.

Det tar tid att göra 24 stycken avsnitt, men det är ganska skönt att sitta i mjukiskläder och dricka te medan man pysslar ihop varje avsnitt! Filmklipp har helt enkelt blivit min nya grej!

Nu ska jag ta mig ett långt bad, åh så skönt..

Den mysigaste helgen

Jag och Jesper har spenderat helgen hos Jespers bror och hans sambo, i Skåne. Vi har haft en riktig toppenhelg med massa mys! Vi började med sushi på fredagkvällen. Marcus har också vart med under hela helgen.
På lördagen gick vi på en supermysig julmarknad. Vi köpte med oss lite smått och gott, sen gick vi "hem" och drack glögg och varm choklad.
På lördagkvällen firade vi thanksgiving och Kajsa hade lagat väääärldens godaste mat! Förutom att äta, lekte vi lekar, sjöng och hade snöbollskrig i den första snön för i år.

Helgen har vart perfekt och vi har haft det så roligt! Nu är vi på väg hem igen..

Belysning till sovrummet

Idag tog vi en liten sväng förbi rusta och köpte lite belysning till sovrummet och lite saker till julgranen som ska upp om.. en månad?

Jesper och jag har vääääldigt olika syn på hur en julgran ska se ut, men jag valde faktiskt att inte kompromissa den här gången - Jesper fick välja helt idag. Han gillar den traditionella granen och jag är egentligen lite mer förtjust i en trendig eller rustik gran. Men vad spelar det för roll? Om jag märker att något är viktigare för Jesper än vad det är för mig, så är det bättre att låta honom välja. Jag har verkligen övat mig i min viljestarka personlighet det sista och jag har sett att det blir väldigt bra även när jag släpper på kontrollen! Tänk på det kvinnor! Haha..

Vi har ju haft trasiga sovrumpslampor efter att jag råkade snubbla ner en av dom i golvet, dock var det mina lampor som jag har haft sen jag var typ 13, så det behövdes ändå nya. De nya lamporna gav ett mysigt ljus, men ett läs-bart ljus - så vi är nöjda!
Vi satte även upp tavelhyllan och en liten mysbelysning på den.

Vi hoppar verkligen runt med våra inköp för vårt hem. Den senaste tiden har vi börjat få lite bättre ordning på övervåningen. Men än så länge fattas det mycket för att vi ska få en stil på det hela. Även om vi inte har det supertrendigt hemma, så är det trots allt ganska mysigt.