När veckan avslutas på topp

Supersunday! (Lånade bilder)

Så vad har hänt sen mitt senaste blogginlägg?
- Jag har legat sjuk i feber i över en vecka
- Jespers familj hälsade på under helgen
- Connect Church har haft supersunday På post

När Jesper kom hem från jobbet i fredags kväll så satt hans syskon hemma i soffan, han visste att hans storebror och tillhörande tjej skulle hälsa på, men inte att även lillebrorsan fanns på plats. Det blev en lyckad kväll, dock gick jag och la mig tidigt eftersom att jag haft feber tidigare under dagen!
Resterande pratade till 4:30 på natten.

Under lördagen fick vi sällskap av Jespers föräldrar och det blev en skön dag med god mat och spel.

På söndagen följde jag Robin och Kajsa till bussen och mötte sedan upp Simon för lunch på stan och supersunday!
Det var så lyckat!
Över 1000 pers kom och Jesper inledde allt tillsammans med flera andra grymma dansare. Det blev en kväll med mycket underhållning men självklart också fokus på han vi tror på.
Efter mötet drog vi till Le pain och fikade - där träffade vi som vanligt massa goa människor. Den här gången bland annat två superhärliga tyskar som är här för att lära sig svenska, Jesper och jag utlovade dom en svensk middag hemma hos oss. Spännande.

Nu sitter jag på vagnen mot skolan för lite frukost och undervisning av herr hillsong Köpenhamn, jag sov hos mamma i natt då Jesper jobbade!

Streetstyle

Igår var jag och två snyggingar ute och fotade streetstyle bilder!
Alla kläder vi bar var självklart från webbshoppen www.trendbyme.se - följ gärna på Facebook eller instagram (@trendbyme.se). Klänningen på bilden hittar ni på sidan och den kostar 399:-

Idag ligger jag hemma och vilar. Jag vaknade med jättemycket värk i lederna, så det fick bli en hemmadag idag.

Om en stund ska jag ta mig ner till tvättstugan och stoppa i lite i maskinen, någon nytta ska man ju göra, även om man har ont!