Femte gången Italien

Den här veckan spenderas i Italien - för femte gången i år!
Jag har sparat på krafterna ordentligt inför den här resan och jag klarar av det precis. Jag är som vanligt här i jobb, men de två jobbresorna under sommaren är ganska tuffa då det är så varmt och fysiskt ansträngande på samma gång. Hur som helst, det har gått otroligt bra att jobba den här gången - så idag åkte vi till ett riktigt Väsk/smyckes-paradis och gottade oss! Ljudnivån var så fantastisk hög både i butiken och under middagen ikväll, så vi fick äta halva kvällsmaten på vårt tysta rum i lugn och ro. Jag är så slut i huvudet och i kroppen nu. Imorgon funderar vi på att unna oss en pool-dag innan vi tar flyget hem till Sverige..

Nu har vi ätit prosciutto, ostar, vin och varsin dessert och ska prata lite med våra män via våra telefoner innan vi somnar! Perfekt avslut på kvällen!

Fall news

 

 

Alltså, har ni spanat in nya höstkollektionen på Trendbyme.se? Jag fullkomligt älskar bilderna och plaggen. Vi är så himla nöjda med den här kollektionen!

En stor eloge till min fotograf Matilda Kälström, jag vet inte vad jag skulle göra utan henne i mitt liv! Hon är så begåvad och fantasifull..

Åter till kollektionen. I höst blandar vi mönster med en hel del enfärgat. Svart, grönt, grått, vitt, marinblått och rosa. Vi har plagg med attityd, romantiska och bohemiska inslag. Materialen känns lyxiga och väldigt bekväma att bära. Vi har även tagit in fyra nya jeans som också är to die for. Jag hoppas att ni kommer att klicka hem något - ni skulle inte ångra er!

En liten uppdatering

Foto: Matilda Kälström

Hey babes! Jag är hemma och har hunnit landa efter Stockholmsresan. Livet ser ut som vanligt igen - jobb och alldeles för trött för att göra något efter mina jobbtimmar.
Den här veckan ser jag verkligen till att ta det lugnt inför Italien-resan som sker på söndag. Årets femte resa dit (tror jag!)
Jag är verkligen slut i min kropp och jag är alltid lika dålig på att acceptera att mitt liv ser ut såhär, haha. Jag vill så himla mycket, men pallar så himla lite. Men jag vet också att efter ett tag i en sämre period kommer det en tid då jag kan göra massor! Det ser jag fram emot..

För övrigt så står mitt liv väldigt stilla. Jag umgås knappt med mina vänner och jag har fortfarande inget eget boende. Inte så mycket nytt att uppdatera er om helt enkelt!
Men livet är fint, det finns så mycket att älska.