År 2016

Jag brukar ju alltid summera året här på bloggen, såhär på årets sista dag. Det här året började ju med en livskris där jag tog ett stort och tungt beslut men året slutar med en känsla av trygghet och lugn. År 2016 har verkligen varit en resa.

Januari blev en lugn månad som spenderades en hel del hemma då min lilla valp var liten och behövde mycket närhet och sällskap.

Jag träffade endel vänner och testade på att dansa lindy hopp. Sanna och Albin berättade att dom väntade barn.

Februari spenderades en hel del med mina dåvarande grannar Cecilia och Nils, vi gick valpkurs tillsammans och träffades massor då vi åt frukostar och hade myskvällar ihop.

Jag följde med mamma på min första Italien-resa och vi fick allt vårt bagage stulet!

Mars innehöll en hel del tuffa tankar och var även den månaden som jag packade min väska och begav mig till Kungälv.

Ett tufft, men bra beslut. Allt gjordes för att vi båda skulle må så bra som möjligt.

Jag började gå ut och gå långa promenader varje dag och mådde väldigt bra i min kropp.
Matilda och jag fotade en hel del och jag var på tjejkväll på Manana i Göteborg.

April månad så började jag känna mig ganska så hemma i Veneröd. Jag och Simon hängde en hel del, jag och Karin gjorde årets första restaurangbesök utomhus och Jag hängde en helg hos Sanna och Albin!

Även i April åkte vi till Italien och nu kunde vi börja njuta av lite värme mellan jobbtimmarna.

Maj var en väldigt social månad. Flera släktkalas, mysiga utflykter med familjen, jag träffade massor med vänner - nya och gamla och så åkte vi till Italien en tredje gång!

Juni innehöll familj, fester, midsommar, vänner, några dagar hos David och en dag på Liseberg. Jag och Andreas träffades för första gången på midsommarafton och vi började dejta.

Under Juli så hälsade jag på Andreas i Alingsås, vi tog en roadtrip och träffade min familj, jag köpte ny kamera. Fjärde Italienresan bar av och Christer hängde på för lite semester med mig och mamma.

Det blev en perfekt sommar med pirr i magen och brunbrända ben.

Augusti, värme, räckfrossa, Italien, Stockholm, dejter, myskvällar.

I September fick jag och Andreas träffa lilla Selma för första gången, vi firade två födelsedagar vid öppen eld och jag njöt av alla vackra löv! Min kropp började bli sämre efter en vår och sommar med mycket aktiviteter. 

Oktober - månaden då jag blev firad på och med en utlandsresa. Mamma lyxade till det under månadens Italienresa och Andreas tog med mig till Warszawa!

Jag och Vila flyttade även hem till Andreas och blev Alingsåsbor.

November innehöll lite fix hemma, Selmas namngivning, spa och farsdagsfirande.

December, har bestått av familj, musikal, en ny cykel och massor med mys.


Det har hänt många saker under år 2016, som jag verkligen inte hade räknat med. Jag har upplevt stor lycka, djup ångest, pirr i magen, tuffa uppbrott, fått nya vänner, förlorat gamla vänner, fått ny familj, förlorat min gamla familj. Motgång och medgång på alla plan. Men framför allt ett år med många förändringar!

Jag har minimerat min vänskapskrets väldigt mycket, men trivs med det som jag har nu. Vi träffas kanske lite för sällan, men när vi väl ses så njuter jag av att få ha så fina vänner. Dom är äkta och dom har funnits där och gråtit och skrattat med mig.

Jag är tacksam för allt stöd från min familj som jag har haft under året. Tänk vad dom har burit mig genom varje sekvens av slit och tårar. Vi har delat de djupaste tankarna och kommit varandra närmare än någonsin.

Och tänk att jag hittade Andreas, killen som fick mig att falla och känna stor trygghet och kärlek. Killen som skämmer bort mig genom att bara vara sig själv och killen som jag verkligen kan se en stabil framtid med. 2017 känns lovande!

Gott nytt år!

Juldagarna

Vi har haft en sån lugn och fridfull jul. Lite stress, lagom mat, fint umgänge, promenader och helt fantastiska julklappar.


Alltså, Andreas är galen. Som vanligt!
På julafton så var det exakt ett halvår sedan vi träffades för första gången. Vi hittade varandra på en midsommarfest och jag märkte ganska snabbt att det var en fin kille som satt bredvid mig på verandan den natten.
Under det här halvåret så har han överraskat mig med romantiska inslag gång på gång.
Han ger mig de vackraste rosorna, generösa restaurangbesök, utlandsresa, weekend och nu - en superfin cykel i julklapp. Han skämmer bort mig som en prinsessa!

Vi spenderade julafton med Andreas mamma och syster (med fler) på dagen och min mamma och syster (+respektive på kvällen).
Jag fortsatte att skämmas bort med jättefina presenter under dagen och kvällen. Tillexempel ett par jättemysiga tofflor och en väska från guess. Wow.

De två senaste dagarna har vi tagit det ganska lugnt och försökt att vila ganska mycket. Om några dagar åker vi till resten av min familj för att fortsätta att fira jul och även fira in det nya året!

Julgodis med Matilda

Julen är verkligen sååå mysig! 

Jag har som många andra haft jul-ångest och verkligen avskytt när den här tiden på året kommer. Men nu kan jag njuta igen och ikväll har Matilda hälsat på och bakat godis och pepparkakor med mig och mamma.

Det blev en lyckad kväll, med mindre lyckade pepparkakor - jag gillar ju inte att använda de vanliga pepparkaksformarna, utan brukar roa mig med att hitta på egna figurer.
Jag tycker lite synd om mamma som ska bjuda på dessa, men mycket skratt blev det iallafall.