Helgen

Helgen har vart så skön - men så slitig! Jag och mamma startade fredagen med ansiktsbehandling och vaxning och fortsatte med att bära flyttlådor och packa in det allra sista ur lägenheten till lastbilen. Efter en lång dag landade jag i Ellens och Elins blivande hus och avnjöt en god sallad och lite vin.

Vi spenderade natten i huset och Vila älskade att få springa runt på trädgården medan vi slet i rabatterna. Jag blev helt överväldigad varje gång jag såg en knopp, haha!
Under lördagkvällen åkte vi hem till mamma och den unga och gamla mannen och blev bjudna på middag och melodifestivalsmys.

Idag startade vi dagen med valpkurs och resten av dagen har jag spenderat med min man. Nu är jag så slut i både kropp och själ - så nu väntar en natts skönhetssömn.

Brunch

Min kära granne kom över på lite brunch dagen till ära. Jag är fortfarande helt proppmätt, jag åt så himla mycket!
Men nu sitter jag nerbäddad under täcket och jobbar lite. Det finns verkligen klara fördelar med att jobba hemifrån och vid datorn.
Jesper sitter bredvid i sin studio och proddar musik, så jag får lite underhållning under tiden som jag arbetar med mitt.

Kalaset och valpkurs

Jespers komisfest blev verkligen intensiv igår, det var galet mycket folk i vår lägenhet. Så roligt att så många ville komma och hänga!

Idag har vi vart på valpkurs med Vila, en aning mer uppskattat än gårdagen för hennes del. Hon morrade och försökte bita endel som tog upp henne, så för hennes skull fick hon ha myskväll hos grannarna! Det blir för mycket för henne när hon inte får sitt space.
Men dagens köttbullar och lekar kompenserade upp gårdagen.