Efter en fin helg

Efter en mysig helg som innehöll sol, nattbad, minigolf (på sämsta banorna), lunch på stan, glass, promenader, svampmacka, pannkaksfrukost, lite hemmaspa och en hel del skratt - är jag nu tillbaka (utslagen) i lilla Veneröd. Min kropp har börjat säga ifrån nu med lite olika reaktioner, så nu vill den bara vila, vilket inte passar alls bra då vi äntligen får vår höstetta idag (första höstkollektionen). Jag är så taggad på hösten som kommer och har planer på hur jag ska få det att bli så bra som möjligt på Trendbyme.se - verkligen så taggad! Men lite tabletter i kroppen ska nog göra susen, den här veckan lär bli intensiv och jag har även en hel del andra problem att lösa, så det är bara att fokusera och blicka framåt!

Nu ska jag sätta igång med lite kontorsjobb. Hoppas ni njuter av solen och att ni mår bra!

Back to Sweden

I förrgår kväll tog vi varsitt glas mousserande och firade att vi hann färdigt med en lyckad kollektion, igår njöt vi vid poolen och lät solen färga våra kroppar bruna och idag sitter jag på tåget och ska hämta min lilla vovve! Livet levererar!

Jag är så nöjd med Italienresan - det gick så bra och smidigt den här gången och som vanligt har jag fått lära mig mycket nytt.

Dock skriker min kropp efter egentid, nu märker jag verkligen att jag får abstinens efter att få vara självständig igen. Ni vet när man har svårt att kontrollera humöret, för att man får panik på småsaker. Det har inte vart så farligt, men en sån här resa blir verkligen intensiv och så mycket som jag älskar att spendera tid med min kära mor och hur bra team vi än må vara, så sliter vi lite på varandra emellanåt. När man är 24 år så ska man helt enkelt inte göra allt ihop med sina föräldrar - men snart är vi tillbaka till den goa mor och dotter-relation som vi brukar ha. Det enda som fattas är ett eget boende och bättre möjligheter till egentid.
Tills dess ska jag jobba på att vara så positiv som går, öva på mitt tålamod och njuta ännu mer av allt som mamma och Christer gör för mig! Dom är helt makalöst fantastiska som ställer upp i vått och tort! Visst är det märkligt att man får sina dippar trots att de i ens närhet gör så mycket att vara tacksam för? Att man låter små-saker påverka några stunder som skulle kunna vara så mycket mer stämningsfulla?
Det hör nog till naturen att störa sig lite på föräldrarna ibland i guess, haha.
Nu låter det som att jag är en hemsk människa - så är inte fallet. Men jag (som alla andra) har mina korta stunder då jag bara vill andas och ha space. Jag har en stor längtan efter att få ha tillgång till alla mina saker och att få lägga upp dagarna precis som jag känner att jag vill.

Nu ser jag fram emot en mysig helg med miljöombyte, frisk luft och hälsosam mat! Yes!

Prata italienska

Nu har jag vaknat efter en ny partynatt utanför fönstret. Galet vad dom festar loss här, värre än i lilla Veneröd där jag bor.

Igår vid poolen simmade det fram en liten italiensk pojke till mig och började prata. Åh vad jag önskar att jag kunde ha kommunicerat med honom. Jag lyckades säga att jag inte pratar någon Italienska och hans busiga leende byttes ut mot en besviken blick.
Jag pluggar Italienska varje dag när jag är här och skriver ner användbara fraser, men jag har inte riktigt förmågan att minnas dom så bra. Det är bara att upprepa om och om igen så kanske det sitter tillslut.
Nu kan jag iallafall förstå konversationer något bättre och även läsa menyn helt okej!
En vacker dag så ska jag kunna prata Italienska - det är faktiskt ett av mina mål som finns med på min långa lista.