Snapshots

Tai-mat // New in från Lindex // Lilla jag // Caroline och David på sin stora dag

Solen är tillbaka - och jag sitter såklart inne och jobbar. Jag har haft några fina dagar med fina vänner och förrutom min trötthet så är livet på topp!
I lördags spelade jag på Caroline och Davids vigsel och galet vad fina dom var. Det var magiskt att se Caroline promenera in i kyrkan i sin vackra klänning - och det var en ära att få sjunga och spela för brudparet och åskådarna. Väldigt svårt att hålla tillbaka tårarna när man såg hur främre raden grät.

Under söndagen och måndagen umgicks jag med pappa och Gill. Vi har badat, shoppat, käkat tai, varit på Marstrand och även hälsat på Elin och Ellen.

Nu ska jag jobba vidare! Puss på er!

Midsommarafton

Det blev en fantastiskt fin midsommar som spenderades hemma på Matildas bottenvåning och Jockes övervåning. Solen sken och vi tjejer startade upp dagen med att plocka blommor på en äng, band kransar och fixade dukning och mat tillsammans med resten av gänget.

Vi åt middag, sjöng, dansade, gick tipspromenad, nattbadade i underkläder och pratade hela kvällen. Så idylliskt och så mysigt. Verkligen en lyckad midsommarafton.

Livet

Hej mina fina!
Jag är sämst på att uppdatera min blogg - I know. Den här tjejen är bara så himla trött och o-inspirerad just nu.
Karin och jag åkte ju till Karlstad i helgen. Min gamla barndomsvän fyllde 25 och vi hade inte träffats på säkert 10-15 år. Så mysigt att bara få kasta sig i den knäppisens famn och träffas efter såhär lång tid. Så fin helg, på så många sätt.

Nu ligger jag däckad i sängen och är så sjukt seg. En händelserik helg ligger framför, så det är skönt att ta det lite lugnt..