Mysa med ekorrar

Nu är jag tillbaka hemma efter en romantisk weekend i vackra Warszawa. Jag har fortfarande svårt att greppa att Andreas gav mig en sån fin födelsedagspresent. Vi har bott på lyx-hotell, ätit lyx-frukost och haft en väldigt mysig långweekend.

Under en av dagarna besökte vi en park som skulle vara en av de finaste stadsparkerna i världen - och galet vad vackert det var. Vi promenerade runt bland höstfärgerna, brudparsfotograferingarna och de tama ekorrarna som vi verkligen fastnade för.

Mormor 75

Måndag, dagen efter en fullspäckad helg med släkt och familj.

I lördags så fyllde mormor 75 och då blev vi bjudna på kalas där vi åt massor med mat, sjöng och klädde ut oss! Till och med morfar satte på sig 70-talskläder. Riktigt tjusigt!
När kvällen var slut så sov jag, Andreas och Simon över hos David, innan vi fortsatte med mat och fika hos mormor och morfar under söndagen också. Vi alla var väldigt trötta i bilen på väg hem, men nöjda med dagarna.

Idag tar jag det lugnt och laddar om efter helgen. Jag sitter och jobbar med mail-utskick och det tar sin lilla tid. Hjärnan hänger inte riktigt med idag, så jag försöker ta små pauser där jag gör något annat ibland, för att undvika massa pinsamma fel.
Så nu har jag blogg-paus.

I övermorgon åker jag och Andreas på lång-weekend och det ska bli sååå mysigt! Jag hoppas att jag är pigg nog på onsdag, men vi kommer nog att ta det ganska lugnt i vilket fall. Så behövligt.

Nästa paus får nog bli en liten packnings-paus tror jag!

Godmorgon!

Det är ren lyx att kunna göra iordning en god frukost och jobba under tiden som man avnjuter den vid frukostbordet.
Även idag försöker jag proppa i mig vitamin, tranbärsjuice och nyttigheter.

Vila har kommit in i en riktig gnäll-period. Så fort hon inte har min uppmärksamhet så gnäller hon, piper och skäller. Nu imorse gnällde hon konstant i säkert en timma - och jag har bestämt mig för att bli ännu mer noggrann med att ignorera henne totalt tills hon blir tyst. När hon väl blivit tyst tar jag kontakt med henne och ger henne uppmärksamhet, säger jag till henne att sluta gnälla så fungerar ju hennes sätt att kräva uppmärksamhet, en tillsägelse är ju faktiskt också en typ av uppmärksamhet! Hur som helst, imorgon fyller hon hela 1 år och det känns helt galet att jag har fått vara hennes matte sedan hon var en liten plutt.
Nu är hon verkligen en stor hund i liten kropp, en oerhört krävande hund - men samtidigt så ger hon mig så mycket.
Tänk vad många olika perioder hon har gått igenom under den här tiden.
Hon har blivit rumsren (Det kan såklart fortfarande ske olyckor ibland), hon har slutat att bita sönder sladdar och möbler (Thank God), hon har gått valpkurs och lärt sig massor med övningar, hon har lärt sig säkert 20 olika ord och provat på lite agility.
Men än är det mycket kvar att jobba på. Hon är en galen liten hund med väldigt mycket energi!

Nu ska jag jobba vidare och ta ut min lilla vovve på en promenad om en stund.