Shit pommes frites!

Det var verkligen så lyckat att få hem dessa brudar på fredagsmys! Vi drog till "Shit pommes frites"och köpte tre lyxhamburgare som vi delade på. Vi tog tre olika smaker och favoriten blev nog Jack Daniels-burgaren.


Efter maten så bäddade vi ner oss under filtar i soffan och skrattade åt fails på youtube. Så galet chill och mysig kväll!

Nu har jag unnat mig en alldeles för sen kväll med lite tidningsläsning i sängen - jag lär vara lika trött som min kära sambo imorgon.

Men det är lugnt, vi har ändå tänkt att avnjuta en långfrukost i sängen och gömma oss för alla grannar som ska städa på tomten. 

Jag vet, jag är en dålig människa som tänker dra ner persiennerna och låtsas som om det regnar när alla andra är duktiga... Men på riktigt, det är inte värt att ens försöka vara duktig den här veckan!

Natti natti!

Annika

Hejsan. Jag hoppas att du just nu ligger under täcket med persiennerna nere och bara myser ... för vet du vad - man är duktig när man gör saker "för sin egen skull", precis bara det som känns rätt för dig. Kram och bara njut.

Svar: Ååååh! Vad du är snäll! Ja, man måste sätta sig själv först ibland ❤️ kram
Mathilda Björklund