Augustis inköp

Tänk att Augusti snart är slut! Den här sommaren har gått så himla fort.. Men vilken fin sommar vi har haft!


Jag tänkte visa några godingar som jag införskaffade mig under Augusti!

Klackskor från Ellos - Makalöst sköna och passar till allt! Det är så fint med klassiska skor och jag känner mig så kvinnlig i dessa.


Väska från Gina Tricot - En rosa sammetsväska med silverdetaljer. Det bästa med den här handväskan är att jag kan ha med mig min olypmus pen-kamera i den. Den finns i fler färger, men jag fastnade mest för denna!

Hudprodukter från Clinique - Efter att jag bytte previtivmedel så mådde jag bättre i kroppen, men min hy försämrades verkligen. När jag hade feber senast så blev min hy kaos. Clinique har dock produkter som jag verkligen gillar. Dom satsar inte på stilrena förpackningar och ljuvliga dofter, dom satsar verkligen på bra hudvård. Så nu hoppas jag verkligen att jag ska få bättre hy.

Puder från HM - Det var länge sedan jag använde ett fast puder, men jag gillar det verkligen!

Shorts och mönstrade byxor från S&S - två favoriter från förra kollektionen. Byxorna är magiska, så sköna och snygga. Shortsen har små speglar i sig och är jättefina till strumpbyxor, känns lite som på 90-talet!

40 graders värme!

Efter en lång jobbdag har vi avnjutit ett glas rött, massa goda italienska ostar och prosciutto. Han som serverar känner igen oss väl och skämtat under middagen - men vi är helt döda. Jag är så slut! Det har vart 40 grader här idag, så vi har verkligen känt oss supersega under dagen.


Nu har jag bäddat ner mig i sängen, redo för skönhetssömn. Imorgon ska vi jobba vidare, jag hoppas att det är en superfin kollektion som väntar bakom hörnet!

Tillbaka i värmen

Igår kväll landade jag åter igen i det där varma landet som jag brukar jobba i - Italien.

Vi åkte direkt och hyrde bil och jag passade på att försöka lära mig lite italienska med hjälp av ett papper. Jag förstod en hel del av det jag läste och fick även lite tips på uttal av biluthyraren! Det hade vart helt fantastiskt att lära sig Italienska, jag bor ju ändå här en hel del!

Efter att vi packat in våra väskor i bagaget gick vi till ett hotell och åt lite mat. Det var 24 grader under kvällen, så det var väldigt behaglig värme när jag avnjöt min Italienska pasta.

Vi checkade in på vårt hotell ganska sent, men nu är vi nyduschad och redo för frukost och sen planering över veckan.