Flyttlådorna börjar packas

En sån där vanlig onsdag när man har jobbat hela dagen, njutit av många pauser, lyssnat på gammal musik, låtit lite marabou smälta i munnen tillsammans med kvällstet och känner ett starkt sug efter att smyga ner till sjön för sommarens sista dopp i det blå. Jag vet inte om det skulle bli sommarens sista dopp här i Sverige, men jag känner att jag borde passa på att bada lite oftare. Dock känns det liksom inte så lockande att ge mig ut själv, solnedgången gör sig bäst när man är två som ser på - och Andreas är inte den där typen som spontanbadar en onsdagkväll.
 
En av sommarens dopp
 
Idag har jag packat ned lådan med alla ljusstakar, så det känns lite tomt att sitta och blogga utan det där levande ljuset som sprakar försiktigt bredvid. Jag tänker att jag tar igen mina myskvällar när jag bor i lägenheten sen.
Det känns verkligen som att det händer saker med huset just nu. Den här flytten är en stor del under vår lilla resa och det känns verkligen som att det var igår vi planareade att sälja radhuset och flytta till ett tillfälligt boende. Men det var i princip ett halvår sedan - och då kändes det som att det var en evighet kvar tills vi skulle lämna detta lilla kryp in.
Jag har stortrivts i radhuset, men det har inte riktigt upplevts som "mitt". Så nu när vi flyttar till lägenhet så kommer jag verkligen känna att jag och Andreas satsar på livet ihop på ett annat sätt.
Jag vill verkligen njuta av sista tiden i stan, ta tillvara på utekvällar med tjejerna, spontana dejter med mitt hjärta och alla event som händer inne i Alingsås.
I huset kommer vi uppleva en helt ny typ av livskvalité, men alla faser i livet har sin charm.
Iza

Vad mysigt och fint (bra) du skriver!

Svar: Men stort tack! :D Vad kul att höra!
Mathilda Björklund

Matilda Kälström

Är så roligt att följa er resa! Tänk va vi kan hänga i höst, tända ljus o dricka te <3

Svar: åh! Ja, i massor! :D <33
Mathilda Björklund