Fokus och vila

Den här morgonen blev en sån där lugn morgon då jag känner mig en smula dagen efter. Vi fotade igår och på kvällen hälsade vi på hos Andreas kollegas familj, så mysigt!

Men jag är extra noga med att ta igen varenda liten slitning just nu. Jag ser till att hämta andan innan det är för sent och kroppen ger tillbaka. Jag tänker vinna över min kropp!

Idag har jag dock noll inspiration. Så det är tur att jag inte har så mycket jobb eller inplanerade saker. Jag tar varje timma som den kommer och bryr mig inte så mycket om dagens "to do-lista" kastas utan att en enda punkt är avprickad. Jag bryr mig inte om hela dagen spenderas med morgonrocken på. Idag får jag bara vara och göra precis det jag känner att jag har lust med.

Nu i helgen ska vi lägga fokus på att flyttpacka! Vi har börjat lite smått, så just nu är det kaos här hemma. Det ligger små högar lite över allt. Ett organiserat kaos skulle jag ändå påstå.

Vi har inte ens vart och tittat på lägenheten som vi ska bo i. Det är ju bara en tillfällig lösning under en kortare period, så för min del så spelar det liksom ingen roll hur det ser ut inne eller vad det är för planlösning. Vi kommer inte att investera i något till det boendet i vilket fall, vi vill ju lägga allt krut på vårt fina hus sen istället! Så det får bli en liten surprice den dagen vi bär in alla kartonger i hallen.

En supermysig tröja från gårdagens fotografering!

Matilda Kälström

Den ser hur mysig ut som helst!!

Svar: ❤️❤️😍
Mathilda Björklund