Vad händer i livet?

Dagarna rusar iväg och jag hinner knappt ta ett andetag innan nästa grej är på gång. Det är vansinnigt mycket nu, även om det mesta är väldigt roliga saker! Vi kan börja med en liten tillbaka blick innan jag berättar om vad som ligger framför..
 
Förra helgen blev jag hembjuden till Jennifer, tillsammans med Amanda. Vi lagade tacos ihop och pratade i munnen på varandra tills vi alla kände oss helt slut. Så mysig och välbehövd tjejkväll!
Andreas sov borta, så jag cyklade hem själv i mörkret och när jag vaknade upp dagen därpå så vaknade jag med feber. Jag hade åkt på halsfluss och 39 graders feber. Jag blev liggandes i sängen från söndag till fredag. Riktigt segt.
 
Andreas och jag har bokat min födelsedagsresa som jag ska få av honom i 25-års present. Jag ska få följa med min käraste till den Grekiska ön Zakynthos och där ska vi sola, bada och åka på äventyr under en hel vecka. Vi drar iväg i slutet på September, så det är inte långt kvar tills väskorna ska packas och bikinin ska på!
Jag behöver nog inte ens skryta över min kille här, bilden talar för sig själv.. Wow..
 
Nu i helgen har vi vart på tomten och förvandlat den gamla hästhagen till en plats som väldigt snart ska bli en byggarbetsplats. Imorgon kommer grävmaskinisten dit och då ska vi kika på vart huset och garaget ska stå och ja, vi har markerat ut ett förslag redan nu, men vi är lite osäkra på hur vi ska tänka med solläget och så.
Redan i September ska marken börja förberedas inför husbygget, så nu händer det lite grejer!
Andreas har hur som helst vart en krigare i helgen - det blev så stor skillnad.
 
Nästa vecka ska jag och mamma åka iväg på en kryssning som går från Stockholm, en kick-off inför hösten där vi ska inspireras i vårt företagande - det ska bli roligt att komma iväg med mamma och få en uppfräschning inför hösten!
 
Direkt efter kryssningen väntar en ny inköpsresa i Italien, så det är bara att packa om väskan och åka till flygplatsen i princip.
 
Dagen efter Italienresan så är det dags för oss att ta vårt pick och pack och flytta ut ifrån radhuset och påbörja vår lilla period i lägenheten. Så det är mycket som händer nu i Augusti, massor med roliga saker - och jag hoppas verkligen att jag håller i kroppen genom allt detta!
 
Förutom allt jag har nämnt som ska ske i Augusti så väntar snart ett mysigt September som kommer att innehålla kräftskiva, spa-helg med min bästa vän och så då - Zakynthos.
 
Jag hoppas även på att få åka och hälsa på pappa & Gill, David och mormor & morfar snart också. Jag saknar dom alla supermycket just nu. Jag gillar inte när det går så lång tid innan jag får krama om dom, men just nu är det lite mycket med allt! Har jag missat något annat?
Ja, faktiskt! Jag håller på att övningsköra också, och det går helt okej, jag tycker att det är lättare nu än när man var 16. Jag har inget tydligt datum då jag måste vara klar, men jag vill ha körkort innan vi flyttar till vårt nya hus.
 
Det är så mycket på gång - så mycket roligt som ligger framför! Jag vet inte hur jag ska hinna med det vardagliga mellan alla svängar, haha.
 
Jag ska försöka att hitta mer inspiration och uppdatera er oftare så att ni slipper såhär långa inlägg med listor på hur mitt liv ser ut, haha. Om ni vill läsa en inspirerande, nystartad blogg - kika in här. Älskar denna blogg!
Matilda Kälström

Du är bäst! Min fina Mathilda <3

Svar: Åh, men du! :D <3
Mathilda Björklund