Tillägnan

Jag tänker tillbaka på de ångestladdade, tusentals timmar då jag frågade mig själv om det här verkligen var allt. Då tårar föll ner för kinden för att jag kände mig sviken, men tvungen att hålla huvudet högt med ett leende på läpparna. Tvungen att kämpa för att allt egentligen skulle ha varit bra just då.
Då, ovetandes om att om jag bara kastade mig ut för klippan så skulle det finnas en annan värld utanför.
 
Han med stort H, som fångade mitt trasiga hjärta och tittade mig djupt i ögonen gång på gång med så mycket kärlek. Tänk att jag får vakna vid hans sida varje dag. Han tillför så mycket i mitt liv och gör mig åter till den lyckligaste om och om igen. Han som har ett vakande öga som ser mitt behov, ett skärpt öra som lyssnar och som alltid kommunicerar oavsett vad.
Han som ger mig blicken som får mig att smälta, han inspirerar mig, pushar mig, men samtidigt ser till att jag får vila och må bra. Han är det generösaste människa jag någonsin träffat och jag kommer ofta på mig själv att titta på honom med den där blicken jag får när jag känner mig väldigt stolt.
 
Vad jag älskar honom. Han, som spontanköpte en sprillans ny MacBook Air till mig igår. Helt galen. Jag är fortfarande i chock. Det hade räckt med en daim. Wow. Han.

Håkan på Ullevi

Igår bjöd Andreas med mig på Håkan-konsert på Ullevi. Andreas har aldrig varit på konsert tidigare, så det var roligt att få uppleva det tillsammans med honom.


Håkan är så sjukt duktig både som artist men även som låtskrivare. Jag blir inspirerad av att höra hur hans låtar kom till och han är så äkta när han berättar och framför dom.

Idag har jag en vilodag här hemma. Vila är också helt slut, så vi passar på att äta lite chips och mysa i soffan. Vila älskar chips, så nu när vi är hemma själva lyxar vi till det lite extra!

Smoothie-morgon!

Jag fullkomligt älskar att starta dagen med en fräsch smoothie och det bästa med den här frukosten är att det går att anpassa väldigt mycket efter tycke och smak.


Det går att göra gröna smoothies baserade på grönsaker och växter, det går att göra söta smoothies som avnjuts likt en dessert och här hemma försöker vi göra smoothies som passar lchf-kosten också - eftersom att min sambo äter lchf. Idag har jag dock bara med en lchf-smoothie.

Andreas har gått ner 6,5 kilo med sin lchf nu, han är så vansinnigt duktig!

Jag tänkte att jag skulle bjuda er på några recept som man kan använda sig av om man vill variera sina frukostar mellan lite olika smoothies - det är bara fantasin som hindrar!

Den här smoothien är kalorisnål och fräsch. Jag började med en botten på bara frysta hallon som mixades till en sorbet-liknande massa och fyllde sedan på med lager av resten av ingredienserna.

Det här är en lchf-smoothie som mest tar smak av kokosen. Det går väldigt bra att göra smoothies på kokosmjölk och då brukar jag välja Santa Marias krämiga kokosmjölk.

Den här smoothien är min absoluta favorit! Blåbär är så vansinnigt gott och somrigt - men sötman mattas ut lite när man tillsätter Philadelphiaosten och gör att man får till en lite rundare smak! Så gott!

Min mage mår så bra av att börja dagen på det här sättet! Prova du också!