Smoothie-morgon!

Jag fullkomligt älskar att starta dagen med en fräsch smoothie och det bästa med den här frukosten är att det går att anpassa väldigt mycket efter tycke och smak.


Det går att göra gröna smoothies baserade på grönsaker och växter, det går att göra söta smoothies som avnjuts likt en dessert och här hemma försöker vi göra smoothies som passar lchf-kosten också - eftersom att min sambo äter lchf. Idag har jag dock bara med en lchf-smoothie.

Andreas har gått ner 6,5 kilo med sin lchf nu, han är så vansinnigt duktig!

Jag tänkte att jag skulle bjuda er på några recept som man kan använda sig av om man vill variera sina frukostar mellan lite olika smoothies - det är bara fantasin som hindrar!

Den här smoothien är kalorisnål och fräsch. Jag började med en botten på bara frysta hallon som mixades till en sorbet-liknande massa och fyllde sedan på med lager av resten av ingredienserna.

Det här är en lchf-smoothie som mest tar smak av kokosen. Det går väldigt bra att göra smoothies på kokosmjölk och då brukar jag välja Santa Marias krämiga kokosmjölk.

Den här smoothien är min absoluta favorit! Blåbär är så vansinnigt gott och somrigt - men sötman mattas ut lite när man tillsätter Philadelphiaosten och gör att man får till en lite rundare smak! Så gott!

Min mage mår så bra av att börja dagen på det här sättet! Prova du också!