En gladare dag

Det är så fint att ha en vän som smsar så fort hon förstår att något inte är bra med mig, som spontant åker hem till mig för att hon kan och som delar en glass med mig i solen en helt vanlig fredageftermiddag. 

Den här tjejen är så galet guldvärd och jag kan inte riktigt förstå att just jag får ha henne i mitt liv.
Idag är det exakt ett år sedan som jag bröt ihop i storgråt i hennes famn. Den stunden avslutades också med en glass, haha. Det är något magiskt med Matilda och glass!

Glassbesöket avslutades med att en fågel bajsade på mina nya skor och på Matildas klänning. Vi båda tyckte att det var sjuuuukt typiskt att det hände just oss och skyndade oss till bilen.

För övrigt så har jag sprungit runt i träningstajts hela dagen och förmiddagen gick åt till att fixa diverse förberedelser inför morsdag och min mammas 50-års dag som äger rum på måndag!

Kvällen spenderades hos Julia med ett glas rosé på balkongen, en promenad, tacos och.....

....Span på grannar! Det är helt galet vad dom har koll på kvarteret runt om kring, haha. Dom kollar inte in i andras hus, men Julia och hennes kille verkade ha stenkoll på vad som hände utanför fönstret. Jag gillar det! Jag tänker bli likadan!

Efter en mysig dag och mysig kväll så cyklade jag och Vila hem till andra sidan av stan.

Jag cyklade långsamt och vi båda njöt av sommarvinden, lukten av sötvatten, solnedgången bakom träden och den upplysta staden medan vi for igenom allén. Jag älskar denna stad.

Ännu en gång så är jag så tacksam för min fina monark som Andreas har gett mig. Det är fint att få cykla hem tryggt även när det är mörkt ute.

Kjell

❤️❤️❤️

Svar: <3
Mathilda Björklund