Frisörbesök

Före/Efter dagens frisörbesök
 
Det är alltid så skönt att få håret iordning. Jag är verkligen sämst i världen på att hålla mitt hår snyggt, haha. Det brukar vara fint någon gång ibland, annars går jag runt med ruffsigt hår 70% av tiden. Jag lägger väldigt lite tid på att styla mitt hår, så just nu sparar jag ut det och tänkte satsa på ett långt blont hår så småning om. Jag trivs ju som allra bäst när jag har blont hår och ljusa kläder.
 
Förutom frisörbesök så har jag unnat mig en väldigt lugn dag. Jag har jobbat lite grann, vart ute på en promenad och pysslat om min kära Andreas som är sjuk idag.
 
Nu ikväll så har jag haft väldigt blandade känslor kring livet. Jag vill så himla mycket, men känner att jag lyckas med så himla lite. När jag hade min tro på något större så vilade man liksom i känslan av att man inte behövde prestera eller göra något stort med livet. Jag nöjde mig med det lilla och valde att verkligen leva mitt liv i det enkla. Men idag så vill jag inte leva utan att göra något speciellt med mitt liv. Jag vill åstakomma något och påverka andra med det jag gör. Jag vill göra ett avtryck.
Tankarna har gått runt mycket och jag har funderat en hel del kring vad jag kan göra med mitt liv för att jag ska känna att det finns en mening med just mig. Jag tänker inte nöja mig med att vara "Mathilda - tjejej som är sjuk i ME" jag vill göra något stort med mitt liv - och just nu så bryr jag mig faktiskt inte om att jag har en sjukdom som påverkar mig. Inget ska stoppa mig från att leva mitt liv till fullo. En sjukdom ska inte få stoppa någon människa från att leva det livet man vill!
Natalia Richardson

Åh så fin du blev i håret. Jag håller med dig det är så skönt att fixa till håret. Snart dax för mig att boka tid för detta. Sen ska jag fixa tid får fotvårt och fixa mina naklar inför USA resan
Ja du fina bara för att man har en sjukdom,ska inte det få hindra nån i livet. Det sa jag till min läkare när jag var i 20 årsåldern när hon vill hjälpa mig att bli förtids penonär.
Jag vägrade och kömpade på i ca .20 år innan min kropp satt stopp färbarbetslivet.
Jag liter av panik ångest epelepsi svår ångest efter en gäng våltäckt.
Kram gumman och du klarar mer än du tror.

Svar: Tack så mycket! Ja, men kan fixa hur mycket som helst! Kul att du ska till USA, vad spännande!
Oj, usch vad jobbigt - vad stark du är! Stor kram och tack!
Mathilda Björklund

Jenniey Love

Så fint håret blev! Skulle själv behöva gå till frisören men det tar ju på krafterna så får nog vänta tills jag har tillräckligt med energi över.

kramiz kära fighter<3

Svar: Tack fina! Ja, det är ju just det! Hoppas du får mycket energi nu när sommaren kommer! Kram
Mathilda Björklund