Inför en fotografering

När jag ska ut på plåtning så brukar jag förbereda mig på lite olika sätt.

Jag gör det bästa jag kan för att vila upp mig under dagen och se till att jag har så mycket energi som möjligt! Jag sover, ser till att äta och låter det antingen vara tyst hemma eller så lyssnar jag på peppande musik.

Jag sminkar mig ganska mycket innan jag drar iväg, jag tycker att det blir bättre bilder när man jobbar upp sitt ansikte ordentligt! Och för att sminket ska hålla sig snyggt så använder jag primer från kicks och sprayar på hårspray när make-upen är färdig.

Under fotograferingen så försöker jag att hålla igång, dels för värmen om det är kallt, men framför allt för att jag inte ska hamna i en dipp där jag blir trött.
Jag försöker att alltid avsluta fotograferingen när det passar mig också, för tänjer jag på gränserna så är risken stor att jag blir sjuk - och det är så onödigt.

Matilda (fotografen) är så perfekt att samarbeta med, hon är positiv, kreativ och ser direkt när saker och ting behövs förändras i bilden. Vi börjar förstå varandra mer och jobbar bättre och bättre ihop!

Nu har jag fått dom första bilderna från förra fotograferingen förresten - lägger upp några i nästa inlägg. Dom är såååå fina!

Hoppas ni får en fantastiskt fin fredag - jag ska fira med fajitas tänkte jag! Mums!

Kjell

Dreamteam ❤️

Svar: Tjihoooo! <3
Mathilda Björklund

Natalia Richardson

Har aldrig hört talas,om hårspray över sminket.
Är det vilken hårspray som helst eller nån speciel,kram.

Svar: Nä, det kanske inte är något som en hudterapeut skulle rekommendera - men det fungerar väldigt bra när man vill att sminket ska fästa ordentligt. Finns ju även setting-spray på kicks, det har jag aldrig provat - men det fyller samma funktion och är bättre för huden.Jag kör på en vanlig från Ica :) Kram
Mathilda Björklund