Italienskt och avsked

Det blev bara en kväll tillsammans med min käraste. Andreas har åkt till Köpenhamn med jobbet nu och är iväg några dagar, så vi passade på att gå ut och äta igår. Andreas bjöd mig på Italiensk restaurang, vår favorit här i Alingsås. Momenti levererade som vanligt!
 
Tänk att vi har setts i 11 månader nu, Andreas och jag. Tiden har verkligen rusat iväg, men galet mycket ligger framför oss. Mycket att se fram emot.
 
Dessa dagarna ska dock avnjutas väl. Jag har inga planer och kan göra precis vad jag själv känner för! Mycket tankar har gått runt i mitt huvud det senaste, mestadels om framtid och ekonomi.
Jag får ju inte ekonomisk hjälp med de 50% som jag inte kan jobba och jag vill verkligen kunna vara självständig när det kommer till min privatekonomi, men samtidigt inte behöva vända på varje liten krona.
Jag är så sjukt trött på att min situation ser ut som den gör, men samtidigt så vet jag att jag är den enda i världen som kan göra något åt det. Jag tänker komma på en lösning som gör att jag får ett rikt liv, även på det ekonomiska planet.
 
Så idag sitter jag och planerar och funderar för fullt, hur man på egen hand löser ekvationen 50% arbete men ändå en inkomst där jag kan spara till de där stora köpen som jag vill göra. Den är klurig ska ni veta!
 
Hoppas att ni får världens finaste långhelg!