Jag kommer aldrig att nå mina drömmar

För fyra år sedan så spelades min musik på radion för första gången. Jag minns känslan, jag minns hur fantastiskt det kändes att höra radioprataren presentera mig som artist och hur min låt spelades inför en stor publik, en sommarkväll på P3. Jag upplevde lycka, hopp om framtiden - och det var verkligen ett häftigt ögonblick.
 
Året därpå tog jag chansen att gå på en modellcasting och blev antagen. Efter mitt första framträdande kom en kvinna fram till mig och frågade efter mitt telefonnummer, några veckor senare så ringde telefonen och jag satt i chock efteråt. Jag fick äran att göra ett modelljobb i Köpenhamn och även spela min egna musik på eventet. Dom hyrde in en flygel till mig och jag blev sminkad samma make-upartist som sminkat alla kändisar på eurovision veckorna innan.
 
Jag vet hur det känns att få uppleva ett smakprov av sina drömmar, men jag vet också hur det känns när drömmarna blir tagna från en.
 
Just nu står min gamla gymnasiekompis inför en liknande situation som jag en gång varit i. Han står med sin dröm framför sig och kan nästan snudda den om han sträcker sig tillräckligt långt fram. Drömmen är så nära.
Han har valt att satsa på musiken och han har alltid vart extremt duktig med sin musik!
Emil är med i en tävling som heter "Selfmade" där han har chansen att vinna ett skivkontrakt med jättarna och en stor summa pengar (25 000 dollar) som ska hjälpa honom i sin karriär att bli nästa stora artist.
Tävlingen avgörs dock inte av en jury, utan hänger helt på våra röster - därför skriver jag det här inlägget och ber er att hjälpa Emil!

Så varför är det här viktigt för mig?
Jag vet precis hur det känns att vara i den situationen som Emil är i just nu. Han har två alternativ - antingen når han sin dröm eller så är han tillbaka på ruta 1.
Jag vet att när jag behövde andras hjälp så fick jag ingenting gratis. Vem bryr sig om dina drömmar Mathilda? Det viktigaste i livet är ju att mina drömmar slår in.
Tänk om vi kunde sluta vara så egoistiska och hjälpa varandra istället! Jag vet att om alla ni röstar - så kommer Emil att ta hem den här tävlingen, så jag ber er. Tänk om du var ett stenkasst ifrån din dröm och den hängde på andra, då hade du velat att andra skulle ställa upp för dig, eller hur?
 
Det här är viktigt för mig, för jag vet att jag aldrig kommer att nå mina drömmar. Men om de runt om mig (gammla vänner eller nya vänner) når sina, så upplever jag lycka. För jag glädjs gärna av andras framgång. För Emil så är det nu eller aldrig.
 
 
Det är helt gratis att rösta och syns inte utåt.
Du lägger två röster varje dag fram till fredag.
Tack för att du väljer att stötta andra människor i sina drömmar, ÄVEN om du inte känner personen - du kommer att gå långt för det! Du är så guldvärld!
 
Rösta här