Lunch med Andreas

Jag älskar när Andreas ringer från jobbet och frågar om vi ska äta lunch tillsammans. Antingen tar han med mat hem, eller så lagar jag något. Idag slängde jag ihop en falafelsallad!


Min morgon startade med ett besök hos vårdcentralen. Idag blev det provtagning. Så ett stick och några blåmärken senare så gick jag hem och tog mig en väldigt lugn dag. Jag har sovit i säkert två, tre timmar nu på dagen och nu väntar jag på att Andreas ska komma hem från jobbet.

Vi ska ha en myskväll här hemma och kolla på resor. Vi har inte planerat året helt än, med semestrar och så.. Vi vet ju när vi har ledigt i sommar, men utöver det har vi inte planerat så mycket. Andreas berättade att han hade funderingar på att ta med mig på en resa i höst, när jag fyller 25 och att jag gärna får vara med och planera. Han är så romantisk. Vi får se vad vi kommer fram till!

Arianne

Det såg riktigt gott ut! :)
Vad har du gjort för sås på sidan om?

Svar: Ja, det var mumsigt!Jag brukar blanda creme-frech med pressad vitlök, salt och peppar när jag vill göra en enkel och snabb sås - så den blev det idag :)
Mathilda Björklund

Hemma Hos Felicia

herregud vad god falafelsalladen ser ut!! :)

Svar: Tusen tack! :D Den smakade bra :)
Mathilda Björklund

Mirre - Sweetwords

Oh så gott det ser ut =D

Svar: Tack 😘
Mathilda Björklund