Morgonpromenad

Jag kände mig så pigg imorse! Det var som att vakna frisk, så efter att jag pussat min älskling godmorgon så satte jag på mig träningstajtsen och gick till köket och lagade ägg och bacon. Andreas fick sin frukost i en matlåda och jag och Vila gick ut och gick en stund och lämnade maten i en skål, redo att ätas när vi kommit hem igen.


Det blev en runda trots regn. Det är så typiskt svenskar att prata om vädret när man är ute, haha. Alla som jag stannade och snackade med på vägen började prata om vädret.
När man har hund kan man inte undgå att socialisera sig med andra hundägare, ibland vill hundarna hälsa eller leka lite och har båda tid så brukar jag låta Vila få bekanta sig med både hundar och barn.
Vila är så skällig så fort det är ljud eller kommer hem främmande människor, så att få in vanan att umgås med främlingar tror jag kan vara bra för just hennes del.

Nu håller jag på att skriva en inköpslista och Vila har somnat bredvid mig. Jag har börjat gäspa igen, så vi får se om jag kan få vara pigg en stund till eller om jag blir trött efter gårdagens kyliga fotografering!