Nytt om hus-bygget!

Våra blivande grannar har kommit en liten bit på deras hus nu! Det är så roligt att se hur det utvecklas - dom räknar med att flytta in innan jul.
 
Igår åkte vi till våra blivande hoods och tog med lite fika till dom som äger tomterna som vi ska bo emellan. Dom är så genuint snälla och vi har så mycket att prata om!
 
Vi fick faktiskt vårt förhandsbesked igår, hurra! - så nu är det nya papper som ska skickas in. Det första vi kommer att göra är att stycka av tomten och köpa den. Vi hoppas att det ska gå snabbt.
 
Vi spenderade säkert tre timmar runt vår tomt igår, haha. Det är så himla fridfullt där ute! Naturen är så nära och vi har bäckar precis bakom tomten, sjöar några minuter ifrån och så vacker natur runt omkring. Vi längtar så himla mycket efter att få flytta dit, till vår lilla idyll!
 
Det går en vandringsled bortanför våra tomter som ska vara populär och varje år så har dom ett känt spring-lopp som kommer att gå förbi vårt hus. Då ska grillen stå varm och gemenskap inbjudas! Tänk att vi snart ska få skapa våra gemensamma traditioner, jag och min kärlek. Jag längtar!
 
Vill ni följa vår process-lista för husbygget så hittar ni den här.