Tomten grusas upp

Tänk att få drömma och att se drömmen gå i uppfyllelse..


Vi skulle egentligen ha startat dagen med en parfotografering, men den blev inställd av ett litet skönhetsfel som inte är så fotogeniskt. Så vi drog till tomten tidigt och här är det fullt igång med pyssel!

Det börjar kännas lite extra verkligt nu när man ser att det händer saker på tomten. Jag riktigt längtar tills jag får börja inreda huset och fixa i trädgården. Mata fåglarna på vintern och så små blommor på våren. Jag tror att vi kommer stortrivas i denna familjära lilla idyll.

Grann"tjejen" på 65-70 år ger mig alltid en stor kram när vi ses. Dom bygger också hus, så idag visade hon mig runt i deras byggkaos - och wow vad fint det blir inne i deras badrum!
Hon säger att det är så kul att det är just vi som ska bli grannar och att hon och hennes man längtar tills vi flyttar hit. Så himla mysiga grannar.

Killarna håller på att grusa upp grunden till huset nu och jag tillför inte så mycket, så jag och Vila värmer oss i bilen en stund. Jag tittar ut genom bilrutan och ser gula löv falla, nästa år vid den här tiden sitter jag i fönsterrutan och tittar istället.