Frukostdejt och fredagsmys

Jag startade dagen med att få hem Amanda på besök. Vi käkade långfrukost ihop och en stund in i frukosten kom Matilda och gjorde oss sällskap.
Tänk ändå, att få starta fredagen på ett sånt sätt - en liten positiv glimt av livet jag inte valt! Det finns många positiva saker om man ser på sitt liv med rätt ögon!
 
Vi tog en promenad efter frukosten och kramade Amanda hejdå efter en liten stund. Matilda och jag somnade på soffan när vi väl kom hem och nu börjar vi känna en liten doft ifrån ugnen, där rotfrukterna smörstekt just nu! Mums.
 
Det är verligen så mysigt att jag fick en sällskapsdam för resten av dagen/kvällen! Vi sitter och pysslar på varsitt håll i soffan, hon med jobb och jag med lite allt möjligt. Andreas ska spela match ikväll, så jag tar tacksamt emot sällskap inför kvällen då vi är sugna på att prova fish-tacos och så kanske jag ska tvinga på Matilda en extremt fin och sorglig film så att vi kan sitta och gråta ut tillsammans, nu när det är höst och regn och allt. Det låter väl trevligt?
 
Hoppas att ni får en fin helg! Kram