Här och nu

Såhär ser det ut här hemma just nu. Det känns som att vi börjar komma iordning på riktigt!
Jag längtar dock massor till huset där allt kommer att kännas komplett, där vi kan få det lite finare. Jag tycker att det känns mysigt i lägenheten, men det är inte helt säkert att man trivs med att flytta in i någon annans bohag, så som jag gjort. Så är det lite för min del, då vi har ganska olika stil.
Just nu känns det som att tusen stilar är blandade här hemma, men vi känner att det får vara lite så tills vi flyttar in i vårt älskade lilla hus. Där ska vi bygga ett gemensamt liv och hitta en gemensam stil.
Endel möbler måste bytas ut i huset då det inte kommer att stämma in med måtten och det kommer att kännas skönt att få välja ut en gemensam inredning. Jag längtar!
 
Ikväll ska vi ha myskväll här hemma. Vi ska laga LCHF-pizza, äta mörk choklad och knapra nötter till någon bra film. Jag undrar vilken vi ska se? Sist vi kollade på film så såg vi en superbra film som heter hacksaw - och det blev en ny favorit för min del. Den var grym!
 
Hoppas att ni får en mysig kväll och en fin helg. Nu ska jag springa runt och tända lite fler ljus, för snart kommer mannen i huset hem - och fredagsstämingen ska bli på topp tills dess!