Zakynthos - dag 1

Igår var det äntligen dags!

Vi ställde alarmet på 03:30 och gav oss av mot Landvetter. På flygplanet hann jag läsa ett kapitel ur min nya bok, lösa ett helt korsord utan att ge upp och sova en stund på Andreas axel.

Väl framme pekade Andreas finger åt det fula vädret. Vi som hade beställt sol och värme kom fram till ett mulet Zakynthos!

Trots att det inte riktigt blev som vi tänkt oss så kändes det så skönt att vara iväg, bara vi två - så jag utmanade Andreas att bestiga ett litet berg, jag uppskattar ju faktiskt den äventyrliga biten under en semester, även om solen lockar.


Det är verkligen vackert här!

Efter lunchen tog vi oss en promenad längs huvudgatan i Kalamaki. Vi köpte lite färsk mango, kollade upp lite priser på aktiviteter som vi ska göra och så hittade vi en liten varelse som fick mitt hjärta att brista...

Den här lilla vännen kan inte ha vart mer än några veckor gammal. Hon var lika liten som min hand och lämnad ensam på gatan.

Jag spenderade kvällen med att googla på hur man kan göra för att rädda gatu-kattungar, men det är omöjligt för mig att ta hem henne.
Mitt hjärta brast verkligen.

Det här var gårdagen! Idag har denna vackra paradis-ö bjudit på solsken..